ETN
-
ETN - Electroneum
http://electroneum.com/
Trenutno samo izlistan na www.cryptopia.co.nzTzv telekomunikacijski coin, prvi Britanski kripto coin.
Na prvu dobar Pr, podrska medija, cak i nogometasa i vjecnog Harrya Redknappa.Jucer mi prijatelj skrene paznju, malo ga kupim, danas totalni boom cijene (i ne mogu odolit pa i dalje kupujem). Rekao bih nakon ovog twittera
0,13 $ i 782 satoshija mu je ATH oko 15.12
na burzama je od 1.11 2017
Trenutno 0,11$ i 693 satoshija -
Pitam je da li je Harry predložio Niki Kranjčaru da malo uloži :)
Kad su imali ICO bila je ogromna navala i na dosta različitih izvora sam čuo da je krajnje sumnjiva njihova ideja majnanja mobitelima pa se nisam trudio detaljnije proučavat.
Hvala na tipu. Budemo pogledao, mada sigurno neću ulaziti na ATH :)
-
Harry je stara varalica, kockar, jednom je cak i izjavija da se zna kladit na koja ekipa ima prvi aut ili gol aut pa rece svojoj ekipi da napravi prva .... Ne cjenim ga u sportskom smislu.
No za zaradu neka sta vise njih reklamira, moze i kraljica sta se mene tice.
Izgleda dobra prilika za zaradu, pa cemo poslije jel on vrijedan holda ili nije, samo neka raste -
Evo izbacili su beta verziju mobilnog majnjanja, video je siromasan, al eto pokrecu se stvari, vjrv ce bit sranje, al vidit cemo.
Takoder su najavili da uskoro izlaze na Hitbtc i za mjesec dana izbacuju i desktop wallet -
sa kojim majnerom je najbolje rudarit ETN? meni neće nikako nešto da krene na AMD karticama preko Claymora
-
@slesh hm, mislim da je on fork monera, a monero možeš majnat bilo čime, čak i cpu-om.
sad, bitmain je napravio neki miner za monero i pokušava ga uvaliti ekipi što znači da su već neko vrijeme majnali s njim i pobrali vrhnje. monero će napraviti fork da promijeni algoritam i tad će ti mineri biti beskorisni osim za majnanje ostalih CryptoNight novčića od kojih je valjda najisplativiji ETN. kad se to dogodi svim ostalima će etn postati neprofitabilan pa ti ne savjetujem da se ograničiš samo na njega.