ZClassic
-
Sad mi je pala na pamet još jedna stvar. Skroz je moguće da će ovi otezati sa fork-om sve dok se Bitcoin ne dogovori sam sa sobom vezano uz cijenu tako da i oni (onaj tko organizira sve to) mogu pokupiti veću zaradu.
-
ma ko da mi nije dosta bilo cijele drame s nxtom za koji jos nisam dobio ignis na bittrexu, idem idiot kupit zcl za 130 dolara. ko mi kriv
-
Neznam koliko ti se žuri, ali mislim da su sada svi u crvenom zbog cijenem BTC-a. Poprilično sam siguran da će ovaj isplivati visoko gore u plusu.
-
ma ko da mi nije dosta bilo cijele drame s nxtom za koji jos nisam dobio ignis na bittrexu, idem idiot kupit zcl za 130 dolara. ko mi kriv
Pa od svih divljih BTC forkova, ovaj ima najbolji lineup developera. Nema preminea.
Pogledaj samo BTC Gold ili Diamond. Ako oni drže ove cijene, onda će ovaj vrijediti barem isto kao oni.
-
Ja ovo uopće ne radim zbog samog Bitcoin Private-a već zbog povečanja cijene ZClassic-a u vrijeme kad se približi fork.
-
@stjepan
Zclassic je zapravo futures BTC privatea.
Razmišljam da prodam veći dio malo prije forka, čisto da ne moram jurit s walleta na mjenjačnicu i prodavati ZCL.
On će bit skoro beskoristan jer se razvoj službeno neće zaustavit, ali praktički hoće. -
Da, upravo to. I ja se lomim oko: "prodajem nešto prije" ili "čekam do zadnjeg trenutka, šaljem na mjenjačnicu i onda prodajem". Dali da pokupim što se pokupiti da na Zclassicu ili da se "kockam" i čekam fork, pa da popušim dobar dio zarade na Zclassic-u ali zato dobijem eto "besplatni" Bitcoin Private.
Možda bi i bilo ovo drugo, kad bih vjerovao u njega, no povjerenjam imam kao i u bilo koji drugi "meh" altcoin pa ono...neznam ni sam.... -
Znamo i datum hard fork-a:
hard fork date is 28.2.2018
Sada je jedino pitanje hoce li koja alt burza podrzati fork ili ce se u vrijeme forka coin morati drzati u vlastitom wallet-u kako bi se dobio "bitcoin private"
-
s obzirom na nexus i ignis bittrex ih mozda da do sljedeceg bozica
-
Izgleda da je bull run krenuo. Očekujem da će biti određenih nivoa na kojima će se određeni veći igrači prazniti, ali do kraja mjeseca bi cijena mogla biti vrlo zanimljiva....
-
Ja ko najveci idiot mic po mic skroz izaša, sad mi zadnjih par sati pomelo sve ordere
-
Ja ko najveci idiot mic po mic skroz izaša, sad mi zadnjih par sati pomelo sve ordere
profit je profit :) sigruno nisi izašao s gubitkom.
pitanje je samo koliko će to gore.
kad je trend prema gore ok ga je jahat. možeš uskočit natrag uz neki mali stop loss pa ako ide ide.
ako ne ide, ne ide.
-
Pa da. Ako je ovaj rast zbog kupovanja Bitcoin private-a, onda je vrhunac još daleko (vremenski).
-
ja sam upravo prodao svoje. i don't care. in profit.
-
Ja svoje neću prodavati još neko vrijeme. Većinu smo namajnali tako i onako, a majnamo i dalje. Kud pukne, pukne.
-
Ma jasno da sam prodao s pofitom, no tjedni mirovanja cijene i vrcenje u odredenom rangu me natjeralo da stavim naloge pa APP, nisam ocekivao ipak ovoliki pump
Sta je tu je, cak sam bija nedavno i dokupija malo na 990 000k, pa proda na milju ipo, al sve u svemu jako loše odigrano s moje strane, jbga, bit ce bolje