Deep Brain Chain (DBC)
-
https://www.deepbrainchain.org
Deep Brain Chain is a decentralised neural network that distributes computational requirements to thousands of nodes in order to lower the cost of computing as well as make use of all the benefits of blockchain technology.
Burze: KuCoin, Gate.io
-
Stranica im je katastrofa :(
Projekt na NEO platformi.
Spoj AI i blockchaina. Obje riječi su trenutno totalno in na tržištu.
Bave se s AI od 2012. godine.
Klijenti su im Microsoft, Samsung i Siemens.
Čini mi se dobar spekulativni add.
Mišljenja?
Još info o njima:
https://steemit.com/neo/@oxfordcrypto/the-deep-brain-chain-project-usd15m-ico-that-neo-invested-in -
Da, da, macine learning je totalno hot (nevezano dal ce ovo ikad ista odraditi) pa je spekulativno vjerojatno plodno područje za utopiti m alo BTC-a i vidjeti dal će izrasti šta iz toga. Ja baš gleda da odvojim još neki postotak BTC-a iz cold storage-a i pošaljem na altove.
-
@stjepan je rekao u Deep Brain Chain (DBC):
Da, da, macine learning je totalno hot (nevezano dal ce ovo ikad ista odraditi) pa je spekulativno vjerojatno plodno područje za utopiti m alo BTC-a i vidjeti dal će izrasti šta iz toga. Ja baš gleda da odvojim još neki postotak BTC-a iz cold storage-a i pošaljem na altove.
Sad će te razapeti lurkeri s forum.hr kad to vide. Sve ovisi o tvom risk managmentu. Trenutno su altovi jako hot. Znaš da će uskoro BTC vratit popularnost kad se počnu rješavati problemi koji ga muče. Nadam se da ćemo znati prepoznat taj trenutak.
Dok je bal, nema razloga da ne plešeš :)
-
Pozdrav lurkerima!
Ja sam oduvijek vrlo jasan. BTC > sve ostalo. Ali to ne znači da neću tražiti mogućeg nasljednika ili da ću propustiti zaraditi i na najvećem i najsmrdljivijem govnu. Ako uložim u govno, ne znači da ću šutiti i da ga neću popljuvati kao bilo koje drugo govno. -
Nema pojma što se događa na Kucoinu, BTC Diamond je skočio 650%. Sve ostalo palo kao ludo.
PP da se kitovi žele nakrcat s KCS tokenima jer su nedavno otišli u nebo.
Kao posljedica jahanja Diamonda ekipa je zdumpala sve živo uključujući DBC.
Ja sam ušao muški na 1630 satoshija.
S novčićem se ništa fundamentalno nije promjenilo.
Na drugoj burzi se trguje po 40% većoj cijeni.
Gate.io 2187
Kucoin 1715 -
@cryptobegin
40% veca cijena, opa jel to ja cujem ljepi zvuk arbitraze hehehe
steta sto je samo na gate.io i kucoin, dok otvorim racun na obje i prebacim s jedne na drugu proc ce mi prilika...treba bit spreman na to.
Zvuci dobro, iskreno, mislim da su i blockchain i ai termini koji su prenapuhani, trziste je opijeno i zedno toga i malo smo svi skupa nerealni, svi bi sve stavili u blockchain i svi misle da su terminatori tu iza ugla, realnost je malo vise pri zemlji, ali do tad, puno para ce ici u to...al iskreno, sad ne bi ulazio u altove, jer je BTC konsolidacija skoro pri kraju, a kad zmaj krene to ce se sve srozat, e onda cu sa skupim BTC-om ici u shoping na sve ove altovoe sto smo spomenuli tu heheheh
Do tad trebam pootvarat racune na ovim burzama.