Aktialnost airdropova, referala i bounti-a
-
Kakvo je stanje sa airdropovima, bountiima i referalima?
Dali to uopće više ima smisla i ima li ikakve koristi od toga?
Svakodnevno vidim hrpu tih stvari, a nula bilo kakvih popratnih informacija vezanih uz bilo kakvo napredovanje tih tokena / coina.
Sve se svelo na spamanje na socialnim mrežama i Telegramu. -
@stjepan
a gle....skuplja se. Vrijednost im je mizerna ili još nikakva jer uglavnom još nisu na burzama. Oni koju su vrijedili su zaronili kao i svi altovi. Kada su bili na ath imao sam oko 300usd u airdropovima. Sada su na oko 100usd.
Meni je ovo zgodno za ubiti vrijeme pa nek se nađu. -
Pozdrav :)
Upravo sam objavio prvi post sa airdropom koji vrijedi cca 6$ ali je na stranici westart na koju se treba registrirati i obaviti kyc ... kad se to obavi, u airdropove se ulazi samo potvrdom na twiteru, telegramu... a podatke unose automatski... Za neki svoj projekt istražujem što još vrijedi od izvora infoa o airdropovima pa ću to također i tu objaviti. Forum je ok ali je spor način prijenosa informacija, po mom mišljenju je bolje ljudima dati info poput ovog o westartu gdje se nalaze dobri airdropovi. A vrijedi li to? Hm... kraj 12 i prvi mjesec , cca 40 dana ali ne svaki dan.. ovi što su došli na tržište trenutno iznad 260$, od toga HAV uz par referala više od 40$ ali je bio i iznad 60$ :) -
Zato i pitam. Ako nema nekog posebnog smisla raditi zasebne postove, da jednostavno odj. cijelu tu stvar i da prebacimo to u jedan razgovor o toj temi. Stranice gdje se toradi, kako se radi itd. Omogučiti svakome po par referal linkova u potpis ili tako nešto.
Ovako kreiramo tonu novih postova a ne izgleda kao da ima nekog efekta. -
@stjepan
tokeni koji imaju potencijala i koji se sada dijele u airdropovima biti ce nam dostupni tek kada zavrse ico-i i izadju na burze. To znaci tek za par mjeseci i onda cemo znati ima li koristi. Za neki bolji profit proci ce i puno vise. Vecina ce ih otici u zaborav, ali nekih 2-3% bi mogli biti znacajni i uz par referala i u par godina mogla bi biti zanimljivo profitabilni. A neke necu niti vidjeti ako ne dovedem nekog preko ref linka. Tako da mi je prerano govoriti o koristi, ali vidim potencijal. -
Gledam ove podforume vec nekov rijeme. Tona topica, nula bilo kakvog razgovora ili bilo cega.
Za pocetak molim da se referali stavljaju u jedan zajednički post da se smanji spamanje sa "unread" i "recent" postovima. -
ja sam svakako izasao iz airdrop sranja. sto sam napravio napravio sam.
ne zato jer mislim da od njih nema koristi nego zato jer mi je twitter bannao profil za profilom i jednostavo sam izgubio volju i okrenuo se trejdanju.
mislim nije da sam skroz izasao, ali ovo s referralima jednostavno nema smisla. volumen ljudi ovdje je mali i ovdje to stavljati je gubljenje vremena.
ne znam sto da kazem osim da je strpljivost kao i inace u cryptu najvaznija. sto bi ti stjepan da airdrop bude gotov i coin je odmah izlistan na binanceu? ne ide to tak. od 99% tih coinova nece bit nista. ali ako ne pratis sve neces vjerojatno uhvatit ni taj 1% u kojima se krije dosta besplatne love. prl je zadnji primjer. ne ovaj sad shell airdrop nego sami prl koji je bio airdroppan u 11mj
dobra ideja je da svako ima svoj post u koji samo puca dalje referrale.
sto se tice odgovora ljudi na te postove, volumen je ovdje nizak i za ostale stvari (postove). ali tvoj je forum pa ti odluci, lijepo da si nas prvo pitao. thanx sto si uopce omogucio sve to skupa ovdje.
-
@exxo je rekao u Aktialnost airdropova, referala i bounti-a:
ne znam sto da kazem osim da je strpljivost kao i inace u cryptu najvaznija. sto bi ti stjepan da airdrop bude gotov i coin je odmah izlistan na binanceu? ne ide to tak. od 99% tih coinova nece bit nista. ali ako ne pratis sve neces vjerojatno uhvatit ni taj 1% u kojima se krije dosta besplatne love. prl je zadnji primjer. ne ovaj sad shell airdrop nego sami prl koji je bio airdroppan u 11mj
Nebi ja nista. Ne bavim se time pa nemam ni interes u tome kako god se okrene. Razmisljam o upotrebljivosti foruma. Ako se dnevno pojavi "neprocitanih" 10 novih topica a svi su vezani uz referale, onda je jasno da se ljudi nece ni vracati jer imaju osjecaj da se nista drugo ostim toga ni ne pise.
Bas zato (da bi forum bio citljiviji) razmisljam da se sve ubaci u jedan post, pa ako bude neprocitan jedan post dnevno + ako se jos nesto negdje napise, mislim da ce biti daleko bolje za sve korisnike foruma. Oni koje zanimaju referali tako i onako mogu pronaci sve te podatke unutar tog topica posto seach funkcija radi vrlo dobro.
Meni referali, airdropovi i sl. ne igraju nikakvu ulogu niti ja imam nesto protiv ili za njih. Zanima me samo upotrebljivost foruma.
-
Isto tako, ako se pokaze da neki airdrop / bounty / sto god bude popularan pa se pocne pricati o njemu, drage volje cu ga izdvojiti u zaseban topic, pa ako terba i cijeli podforum.