Bitcoin Hrvatska Logo
    • Kategorije
    • Posljednje
    • Tagovi
    • Popularno
    • Korisnici
    • Grupe
    • Pretraga
    • Bitcoin Hrvatska portal
    • Registracija
    • Prijava

ARK

Scheduled Zakačeno Zaključano Premješteno Altcoins
    33 Objave 10 Posters 5.4k Pregleda 3 Watching
    Učitavam više objava
    • Starije prema Novom
    • Novije prema Starom
    • Most Votes
    Odgovor
    • Odgovori kao temu
    Prijavi se za objavu
    Ova tema je obrisana. Samo korisnici sa privilegijom upravljanja tema je mogu vidjeti.
    • K Odjavljen
      KuciloOro
      Zadnji put uređeno &1

web: https://ark.io/

Kakav je to forum o altovima na kojem nema ARKa???? hehe

Tu nešto ne štima. Ukratko, odličan team, uvijek naprave više nego što izreklamiraju. Imaju DPOS, sa nekih 8-9% stejka godišnje. Isplata na dnevnoj bazi za nas koji toga imamo malo više.

Uglavnom moj target je skroman, kao što sam napisao na forum.hr za ovu godinu 8-10 usd, a za iduću 50-80usd.......

Živi bili pa vidjeli.

1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 1
      • stjepanS Odjavljen
        stjepan
        Zadnji put uređeno &1

Moram "priznati" da ga i ja imam i da razmišljam ustvari što da napravim. Da pokupim "vrhnje" sa nekih altova koji su donjeli zaradu, i prebacim u ark ili da prebacio dio izmajnanog btc-a / altova u njega. Čini mi se kao ok stvar utoliko što sam i sam prčkao po njegovom kodu a i sami smo isprobali moj klon na forum.hr-u
        Mislim da je skroz moguće da ću dio izmajnanog prebacivati upravo u njega, pa kud puklo da puklo.
        Za razliku od puno drugih, sa ARK-om sam imao uvjek dobra iskustva. Dali zbog srece, dali zbog tvojih savjeta....ne znam, al uvjek je nekako sve isplivalo na "dobro".

1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
        • CryptobeginC Odjavljen
          Cryptobegin
          Zadnji put uređeno &1

Ono što je pozitivno kod ARK-a je da im je ICO prošao katastrofalno. Skupili su "samo" 750 000$.

U početku je to bio veliki nedostatak jer nemaš love za marketing, više programera i lobiste.

S vremenom se to pretvori u prednost jer moraš pazit na što trošiš i motiviran si raditi što bolje kako bi cijena novčića skočila.

Samim tim što nisu odustali od projekta pokazali su da stvarno vjeruju u ono što žele napraviti.

Negativno mi je što "smartbridge partnership" stoji na 10% već jako dugo.

stjepanS 1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
          • K Odjavljen
            Katsu
            Zadnji put uređeno &1

U jednoj panici sam prodao 5 k komada (odnosno prebacija ih u BTC), kobna greska. Nakon toga nikako da udem. 50 k satoshija mi trenutno puno, do nedavno se oko 20 vrtija .
            U ovom opcem ludilu zadnje vrijeme rasta altova da se covik i pogubit

Ps Kucilo jednom si napisao Signatum na frh, ja usa ko kljuse, sad taj coin nestaje, vidim da se nekako moze promijenit u novi koji ce tek doc? Jel znas sta vise?

K 1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
            • stjepanS Odjavljen
              stjepan @Cryptobegin
              Zadnji put uređeno &1

@cryptobegin je rekao u ARK:

Ono što je pozitivno kod ARK-a je da im je ICO prošao katastrofalno. Skupili su "samo" 750 000$.

U početku je to bio veliki nedostatak jer nemaš love za marketing, više programera i lobiste.

S vremenom se to pretvori u prednost jer moraš pazit na što trošiš i motiviran si raditi što bolje kako bi cijena novčića skočila.

Samim tim što nisu odustali od projekta pokazali su da stvarno vjeruju u ono što žele napraviti.

Negativno mi je što "smartbridge partnership" stoji na 10% već jako dugo.

Mogli bi mi izbaciti klona koji bi se lagano povezao preko tog smartbridge-a sa ARK-om posto bi bio na istoj bazi :D

• K Odjavljen
                KuciloOro @Katsu
                Zadnji put uređeno &1

@katsu je rekao u ARK:

U jednoj panici sam prodao 5 k komada (odnosno prebacija ih u BTC), kobna greska. Nakon toga nikako da udem. 50 k satoshija mi trenutno puno, do nedavno se oko 20 vrtija .
                U ovom opcem ludilu zadnje vrijeme rasta altova da se covik i pogubit

Ps Kucilo jednom si napisao Signatum na frh, ja usa ko kljuse, sad taj coin nestaje, vidim da se nekako moze promijenit u novi koji ce tek doc? Jel znas sta vise?

Naravno, zašto nisi posalo upit na pm.

Signatum možeš pretvoriti u STRAKS ( oznaka STAK ). Glavna dvojica su Signatum skroz zapustili, pa je stvar u svoje ruke preuzeo ostatak Signatumove ekipe. No kako nisu imali ovlasti za vođenje Signatuma pokrenuli su novi projekt koji su nazvali Straks.

https://github.com/straks/straks#the-swap-mechanics
                https://bitcointalk.org/index.php?topic=2433318
                https://straks.io/

Ekipa misli ozbiljno, koliko će im to uspjeti ne znam. Imam vremena, čekati ću.

• K Odjavljen
                  Katsu
                  Zadnji put uređeno &1

Ma ne pisem tamo, samo citam, ko bi prezivija trolove i moderatore
                  Valjda uspijem prebacit to sve danas, javim ako sta zapne

• K Odjavljen
                    Katsu
                    Zadnji put uređeno &1

Evo povata sam, swap moze trajat 6 godina :oooo svasta, ali eto nadam se da ce kripto svijet nastavit ovim stopama, pa ce nas nekad iznenadit STAK

Kad smo vec na ARK-u moga si puknit neku cijenu kad da se uzme, vidis li neki pad u satoshijima? Muka mi je iti rec na koliko sam ga prvi put kupija :(

• stjepanS Odjavljen
                      stjepan
                      Zadnji put uređeno &1

O da...i ja kad sada pogledam svoj wallet i kolicine koje sam prebacivao vamo tamo prije nego sto sam ga prodao na ljeto.
                      Al sta ces....negdje dobijes, negdje dobijes manje, tako to ide :D

• K Odjavljen
                        KuciloOro @Katsu
                        Zadnji put uređeno &1

@katsu je rekao u ARK:

Evo povata sam, swap moze trajat 6 godina :oooo svasta, ali eto nadam se da ce kripto svijet nastavit ovim stopama, pa ce nas nekad iznenadit STAK

Kad smo vec na ARK-u moga si puknit neku cijenu kad da se uzme, vidis li neki pad u satoshijima? Muka mi je iti rec na koliko sam ga prvi put kupija :(

E sad me pitaš?? Da si se prije javio, preporučio bih ti da kupuješ na 20.000 satoshija. a bilo ga je i ispod toga za kupiti.

Sad je duplo skuplji, ali po onome što znam moguće je da se bez problema udesetorostruči u 2018. godini. imho

Naravno ima novih coina sa većim potencijalom ( samo ih ja ne znam ), no meni je ARK jako ok. Uzeo sam ga jeftino, daje kamatu i ima dobar potencijal.

• K Odjavljen
                          Katsu @KuciloOro
                          Zadnji put uređeno &1

@kucilooro je rekao u ARK:

@katsu je rekao u ARK:

E sad me pitaš?? Da si se prije javio, preporučio bih ti da kupuješ na 20.000 satoshija. a bilo ga je i ispod toga za kupiti.

Sad je duplo skuplji, ali po onome što znam moguće je da se bez problema udesetorostruči u 2018. godini. imho

Naravno ima novih coina sa većim potencijalom ( samo ih ja ne znam ), no meni je ARK jako ok. Uzeo sam ga jeftino, daje kamatu i ima dobar potencijal.

Stipan je kriv sta nije prije forum otvorija :D
                          A, nista tepit cu, postavija neki nalog na bittrexu pa app.

BTW na Discordu sam dobija adresu od bota za signatum poslat i evo vec skoro 24 sata 0 confirmationa, jel to "normalno"?

stjepanS K 2 je odgovorio Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
                          • stjepanS Odjavljen
                            stjepan @Katsu
                            Zadnji put uređeno &1

@katsu je rekao u ARK:

...Stipan je kriv sta nije prije forum otvorija :D

Moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh....

• K Odjavljen
                              KuciloOro @Katsu
                              Zadnji put uređeno &1

@katsu
                              BTW na Discordu sam dobija adresu od bota za signatum poslat i evo vec skoro 24 sata 0 confirmationa, jel to "normalno"?

Nemam pojma, meni te tehnikalije odrađuje mlađi sin informatičar. Neću se valjda ja ekonomist s tim zahebavati, hehe

• stjepanS Odjavljen
                                stjepan
                                Zadnji put uređeno &1

ARK napravio ljep skok. Razlog poznat ili "reda radi"?

• K Odjavljen
                                  KuciloOro @stjepan
                                  Zadnji put uređeno &1

@stjepan je rekao u ARK:

ARK napravio ljep skok. Razlog poznat ili "reda radi"?

Undervalued. Tehnički gledano vidim tri targeta. 75.000, 120.000 i 200.000 satoshija.
                                  Naravno pod uvjetom da BTC ide sideways.......

• K Odjavljen
                                    Katsu
                                    Zadnji put uređeno &1

Evo nam ARK-a u finom padu, 42 k trenutno, vrijeme za dokup

• T Odjavljen
                                      tomek
                                      Zadnji put uređeno &1

Prvo pohvala za forum. Na forum.hr ne može proći jedna stranica, a da se ekipa ne posvađa.

Može netko u kratko objasnit taj sistem delegata i glasovanja za ark i koji wallet koristite.

• K Odjavljen
                                        KuciloOro @tomek
                                        Zadnji put uređeno &1

@tomek

Sistem ti je slijedeći. Tvoj ARK spremiš na svoj ARK wallet čije ključeve imaš samo ti. Nakon toga odabereš nekog od delegata i glasuješ za njega. Ovisno o količini koju imaš dobivaš isplate na svoj wallet na dnevnoj ili tjednoj bazi.

Sve imaš lijepo objašnjeno na ARKovim stranicama.

https://blog.ark.io/how-to-vote-or-un-vote-an-ark-delegate-and-how-does-it-all-work-819c5439da68

• rossoneroR Odjavljen
                                          rossonero
                                          Zadnji put uređeno &1

Delegate možeš također vidjeti ovdje, imaš i kalkulator koji ti izračuna postotak kolko koji delegat daje. Uneseš količinu ARK-a koju imaš.
                                          https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FGo3FkC3uSWXGHatPQyny2brMWjAIJsHFCR-Lhkl_m0/edit#gid=0

https://www.arknode.net/VoteReport.txt

K 1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 1
                                          • K Odjavljen
                                            KuciloOro @rossonero
                                            Zadnji put uređeno &1

Informacija za ljubitelje ARKa. Nije nagovor da sad idete kupovati..............

https://pbs.twimg.com/media/DTR55anXcAAoISP.jpg

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • First post
                                              Last post