ARK
-
Ma ne pisem tamo, samo citam, ko bi prezivija trolove i moderatore
Valjda uspijem prebacit to sve danas, javim ako sta zapne -
Evo povata sam, swap moze trajat 6 godina :oooo svasta, ali eto nadam se da ce kripto svijet nastavit ovim stopama, pa ce nas nekad iznenadit STAK
Kad smo vec na ARK-u moga si puknit neku cijenu kad da se uzme, vidis li neki pad u satoshijima? Muka mi je iti rec na koliko sam ga prvi put kupija :(
-
O da...i ja kad sada pogledam svoj wallet i kolicine koje sam prebacivao vamo tamo prije nego sto sam ga prodao na ljeto.
Al sta ces....negdje dobijes, negdje dobijes manje, tako to ide :D -
Evo povata sam, swap moze trajat 6 godina :oooo svasta, ali eto nadam se da ce kripto svijet nastavit ovim stopama, pa ce nas nekad iznenadit STAK
Kad smo vec na ARK-u moga si puknit neku cijenu kad da se uzme, vidis li neki pad u satoshijima? Muka mi je iti rec na koliko sam ga prvi put kupija :(
E sad me pitaš?? Da si se prije javio, preporučio bih ti da kupuješ na 20.000 satoshija. a bilo ga je i ispod toga za kupiti.
Sad je duplo skuplji, ali po onome što znam moguće je da se bez problema udesetorostruči u 2018. godini. imho
Naravno ima novih coina sa većim potencijalom ( samo ih ja ne znam ), no meni je ARK jako ok. Uzeo sam ga jeftino, daje kamatu i ima dobar potencijal.
-
@kucilooro je rekao u ARK:
E sad me pitaš?? Da si se prije javio, preporučio bih ti da kupuješ na 20.000 satoshija. a bilo ga je i ispod toga za kupiti.
Sad je duplo skuplji, ali po onome što znam moguće je da se bez problema udesetorostruči u 2018. godini. imho
Naravno ima novih coina sa većim potencijalom ( samo ih ja ne znam ), no meni je ARK jako ok. Uzeo sam ga jeftino, daje kamatu i ima dobar potencijal.
Stipan je kriv sta nije prije forum otvorija :D
A, nista tepit cu, postavija neki nalog na bittrexu pa app.BTW na Discordu sam dobija adresu od bota za signatum poslat i evo vec skoro 24 sata 0 confirmationa, jel to "normalno"?
-
-
@katsu
BTW na Discordu sam dobija adresu od bota za signatum poslat i evo vec skoro 24 sata 0 confirmationa, jel to "normalno"?Nemam pojma, meni te tehnikalije odrađuje mlađi sin informatičar. Neću se valjda ja ekonomist s tim zahebavati, hehe
-
ARK napravio ljep skok. Razlog poznat ili "reda radi"?
-
-
Evo nam ARK-a u finom padu, 42 k trenutno, vrijeme za dokup
-
Prvo pohvala za forum. Na forum.hr ne može proći jedna stranica, a da se ekipa ne posvađa.
Može netko u kratko objasnit taj sistem delegata i glasovanja za ark i koji wallet koristite.
-
Sistem ti je slijedeći. Tvoj ARK spremiš na svoj ARK wallet čije ključeve imaš samo ti. Nakon toga odabereš nekog od delegata i glasuješ za njega. Ovisno o količini koju imaš dobivaš isplate na svoj wallet na dnevnoj ili tjednoj bazi.
Sve imaš lijepo objašnjeno na ARKovim stranicama.
https://blog.ark.io/how-to-vote-or-un-vote-an-ark-delegate-and-how-does-it-all-work-819c5439da68
-
Delegate možeš također vidjeti ovdje, imaš i kalkulator koji ti izračuna postotak kolko koji delegat daje. Uneseš količinu ARK-a koju imaš.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FGo3FkC3uSWXGHatPQyny2brMWjAIJsHFCR-Lhkl_m0/edit#gid=0 -
Informacija za ljubitelje ARKa. Nije nagovor da sad idete kupovati..............
-
@kucilooro pa taj bi ark stvarno trebao dobrano uzletiti :))
-
@karatas ARK je dizelaš :)
-
@cryptobegin he he he prije koji mjesec me malo zivcirao. nikako da dodje do svog ath. ono, vuce li se vuce. bez naglih skokova. no, kada bolje razmislim, to je dobra stvar. znaci da iza rasta stoji stvarni rad (mobile wallet recimo), a ne marketing. a to je izvrsno. tako se tjesim :)
-
Ark je prije točno mjesc dana bio na 34 mjestu sa cijenom i market capom
$573.794.076 $5,86
Danas je 55 ti $763.483.882 $7,79
Jako mali napredak, možda za kupi i zaboravi. No, značajno je to da je opao za 20 mjesta a neki su altovi išli gore za 40 do 60 mjesta. -
Kaže "šef" da probijamo ove godine 6 znamenki (u satoshijima da nebi bio zabune) tako da uvjek moze dokup ARKa na ovim cijenama :D
-
brijem da ARK lomi živce svim nestrpljivima jer nije još rastao kao svi drugi na Binance.
Zapamti, ovo je igra di lova ide iz ruku nestrpljivih u ruke strpljivih.