Airdrops, Bounties, Giveaways, Referrals
-
@exxo je rekao u Airdrops, Bounties, Giveaways, Referrals:
gledam sad, nekak mi se cini da bi bilo bolje napraviti ovo odvojeno skroz od altova. i onda ko u altovima, osnovna pravila na vrh pa da unutar airdropa mozemo rdit nove teme, unutar buntya isto nove teme itd unutar referrala nove teme jer to s referralima je isto dosta zanimljivo i eto ja sam vec tu postao dosta svojih ref linkova
Realno, to sve jesu altovi. Al mogu napraviti dodatne podforume u ovom sada podforumu da ih se lakše kategorizira, pa da svaki drop / bounty / kajgod ima svoj topic. Tako će se lakše znati i koji je aktivan itd.
-
Evo, dodao sam ih, pa se sutra može to lijepo sve kategorizirati.
-
evo i mene :)
i odmah imam pitanje za ovu aelf stranicu. jucer sam to odradio stosta po twiteru i dobio nekih 40-ak bodova i danas upalim i ono nula -
https://www.viberate.com/referrals/74952dc4_a5d3c731_fc4f305e
Evo i Viberate. Toga bih se baš uhvatio malo radit i surađivat sa ekipom pa bih molio da vas što više sign up-a. Hvala!
P.S. Može Facebook, Google, i mail za registraciju. Ne morate prave podatke koristiti. -
@volverine Ako nije kasno za odgovoriti, imali su malih tehničkih problema, ali sve je ok sad.
-
Evo i mog Twittera pa slijedite, a i ja ću vas. Zajedno smo jači.
https://twitter.com/Blacktooth55
Inače sam počeo isto odnedavno sa Airdropovima i dobio sam zasad CAF tokene (40x) i Gaming Revenue (25x). To navodim ako ikad nabasate na njih da znate da ćete tokene dobiti.
Lp -
@blacktooth je rekao u Airdrops, Bounties, Giveaways, Referrals:
@volverine Ako nije kasno za odgovoriti, imali su malih tehničkih problema, ali sve je ok sad.
sad cu probat :)
@exxo znaci ovo sto ti ovdje linkas, to je provjereno od tebe i sigurni smo s tim?
-
@volverine kak to mislis? pa da, ako imam referral, onda sam i ja napravio tamo profile. linkovi su uredni, ali ih treba svejedno uvijek citati, ako to mislis. znaci vidjeti da li ono sto pise u linku koji ces kliknuti odgovara onom gore u tabu sto pise kad si vec kliknuo. doduse, tad je vec prekasno. opreza nikad dosta. uvijek.
-
@exxo je rekao u Airdrops, Bounties, Giveaways, Referrals:
@volverine kak to mislis? pa da, ako imam referral, onda sam i ja napravio tamo profile. linkovi su uredni, ali ih treba svejedno uvijek citati, ako to mislis. znaci vidjeti da li ono sto pise u linku koji ces kliknuti odgovara onom gore u tabu sto pise kad si vec kliknuo. doduse, tad je vec prekasno. opreza nikad dosta. uvijek.
ma kak da ti odgovorim...te koji ti linkas, da registriran si tamo i provjerio si da je to nesto ok, da nije neki scam
-
Zar ne bi bilo pametno izdvojiti dokazane airdrop-ove/bounty-e, kao sto je to napravio @Blacktooth . Ja mogu takoder potvrditi za VIB ( Viberate). Dobio sam 20 komada jer sam se jos registrirao u 10 mjesecu, ali me tako i tako traze 5 kao fee, ako ih zelim slat u svoj wallet...
-
MOZE, AK IMAS VREMENA ZA TO, IZDVOJI. ja sam stavio tu na sto sam se i sam registrirao. ne znam sto mislis pod dokazane jer neke tokene ces dobiti tek kad zavrsi ico, neke dobijes malo odmah a ostalo kroz refrrale. ajde samo citajte, sve pise. ovo nije znanstvena fantastika poregistriras se i to je to. ak vam se da provjeravat javite kak je proslo, ja cu za to vrijeme trejdat :P cheers!
-
registrirao sam se na dosta tih airdrop linkova i na jednom se dobije svaki dan mislim da 100 tokena, ali sad se nikako ne mogu sjetit o kojem se radi, zna li netko?
-
da, vjerojatno zato jer su bezvredni, al neka,
https://www.swiftdemand.com/?referred_by=exitos
a nije, ovdje dobijes 500 dnevno
-
@exxo je to su. hvala