Cardano (ADA)
-
E hvala. Upravo otvaram račun. Znači samo je bitno imati taj BNB coin i onda oni sami skidaju taj coin za svaku naknadu po potrebi?
-
@dominik77 je rekao u Cardano (ADA):
E hvala. Upravo otvaram račun. Znači samo je bitno imati taj BNB coin i onda oni sami skidaju taj coin za svaku naknadu po potrebi?
Tako je. Mislim da mislim da ga moraš uzet za minimalno 0.001 BTCa tj. bar 2.
-
Gledam cijenu i ne vjerujem. Kao da gledam reprizu ARK-a.
-
Valjda bu do utorka legla lova na coinbase...dokupim još 500ak ADA i to je to za ovu godinu :)
-
@stjepan je rekao u Cardano (ADA):
Gledam cijenu i ne vjerujem. Kao da gledam reprizu ARK-a.
Kaj ti nisam rekao da manje vremena gubiš na budale na forumu a više proučavaš Cardano ( ADA )..........
Do kraja iduće godine možeš očekivati Cardano ispred ETHa, Rippla i ostalih po mcapu. imho
:8ball: -
Neki targeti za 2018 i vaša predviđanja ?
-
Nemam pojma koja će biti cijena, više me zanima tehnologija i projekt sam po sebi.
A on je ogroman.
Ne gledam na ADAu kao na trejd već kao HODL (Hold On for Dear Life). Ukratko, samo ću kupovati do daljnjega. -
Slažem se. To je dugoročan projekt i brzina razvoja im definitivno nije prednost :)
Nadam se da ih EOS i Ethereum neće ostaviti puno iza sebe.
-
@dominik77 je rekao u Cardano (ADA):
Neki targeti za 2018 i vaša predviđanja ?
x5 - x8 na sadašnju cijenu........imho
-
@kucilooro kako sam amater i ne znam raditi TA i slicno, predvidjanja mogu dati samo isisana iz prsta. meni se cini da ce za 6mj biti na 40k. To bi bilo ovih tvojih x8. Ako to stvarno bude tako, bit ce predivno :)))))
-
Ja sam ga kupio 500 kom ...moguće da pretjerujem ali očekujem oko 20$ -30$ dolara za 60 dana po komadu..
-
Odlučio sam i ovo malo LTCa kaj imam pretvorit u ADAu i to je to-all in :)
Dokupljivat ću svaki mjesec na dollar-cost-average bazi i ne dirat mjesecima :) -
Ja sam pokupio zaradu sa Raiblocks-a i prebacio još dodatno u ADA-u. Onda nastavlja davati unatoc rastu BTC-a. Prekrasan dan!
-
Kako je godina krenula mislim da bi moglo biti do kraja 2018 i x50 na današnju cijenu :D Baš prekrasan dan!
-
Opet ludnica na Binance-ne mre se poslat ADA :)
-
Bome da, isto je sa XLM :D
Kolika je naknada slanja ADA-e u wallet i nazad na Binance?
-
@dominik77 Koliko vidim, nikakva...fee su mi uzeli samo na eth/ada exchange...
-
Dečki opet prilika za arbitražu u suprotnom smjeru.
Bittrex - 9110
Binance 8250Opet sam zaradio preko 10% bez da sam prstom mrdnuo. lol.
-
@cryptobegin I dalje se ne može povući ADA s Binancea...katastrofa...
-
Ma ne brini. To je zbog ovog Intelovog propusta. Meni super ispalo :)
https://security.googleblog.com/2018/01/todays-cpu-vulnerability-what-you-need.html