Bitcoin cash (BCH)
-
@silverargentum je rekao u Bitcoin cash (BCH):
Roger Ver je oličenje snake oil salesmana.
Kakva ljiga i prodavač magle.Btw Roger Ver je sitni kriminalac, dobio 10 ili 12 mjeseci zatvora zbog dilanja neke eksplozivne supstance u Kaliforniji. I čovjek je očiti sociopata, to mi rekao Čovjek kojem je to struka a pogledao je nekoliko njegovih youtube uradaka/razgovora............
Ne kuži da on sa svojom količinom BTCa više ne znači puno jer u igru ulaze puno puno veći igrači od njega, Briana, Jihana i Charile Leea zajedno.......i da će ga pregaziti ko biciklo balegu........
-
@kucilooro je rekao u Bitcoin cash (BCH):
@silverargentum je rekao u Bitcoin cash (BCH):
Roger Ver je oličenje snake oil salesmana.
Kakva ljiga i prodavač magle.... I čovjek je očiti sociopata, to mi rekao Čovjek kojem je to struka a pogledao je nekoliko njegovih youtube uradaka/razgovora............
To bi bio razlog zašto ja dobijem onak mentalnu reakciju na njegove ekspresije. Statička slika? No problem. Zvuk? No problem. Tekst? No problem (iako se ne slažem sa stavovima). Video i zvuk? Ewwww....onak....kao kad gledaš retardiranog čovjeka i automatski ti mozak govori: "tu nešto ne štima". Ne kaćem da je retardiran, nego da imam samo tu neku automatsku, nesvjesnu reakciju.
-
Vidi slikice na twitteru umjesto ikakvog komentara, sliče mi malo na pojedine forumaše sa forum.hr
-
Hahahahaha
-
-
@kucilooro je rekao u Bitcoin cash (BCH):
Ne kuži da on sa svojom količinom BTCa više ne znači puno jer u igru ulaze puno puno veći igrači od njega, Briana, Jihana i Charile Leea zajedno.......i da će ga pregaziti ko biciklo balegu........
Nema on više BTC-a. Navodno je prodao na 8000$.
BCH navodno ima jednog developera :) Ne razumijem kako se ljudi daju tako lako nagovoriti na sranja. Ne mislim na one koje trejdaju BCH, već one koji ga holdaju.
Čini mi se da je i vlasnik Bitfalls.com pobornik Bcasha. Vidio sam da vrijeđa Adama Backa :-/
-
Coinbase i BCH....možda bi ih ta skrivena ljubav mogla na kraju koštati ozbiljnih para.
-
Nevjerojatno kako leti ovaj BCH. :astonished_face:
Je li tko od vas usao u njega?Ja jesam prije 3 dana usao, jucer izvukao profit, jutros se probudio kad ono jos gore otisao :dizzy_face:
Neka ide gore...samo da na kraju ne bude kao u onoj izreci "Leti kokos a letis i ti, za kokos se zna a sta ces ti" :face_with_stuck-out_tongue: -
Netko je negdje napisao da se radi o nekom nadolazećem fork-u? Nemam pojma kada.
-
Fork je 15.5.
Medjutim, ima jos jedna zanimljiva stvar...izgleda kako se 30.4. planira "new trade platform" za BCH/CRYPTO
-
Ma kakav trade platform. To je nebitno za cijenu. Ali fork.....e tu ce biti suza. Pitanje je samo kada će se kitovi odlučiti na uzimanje zarade. Vidjelo se to najbolje kod ZCL-a....kad je krenulo, bio je masakr. I krenulo je PRIJE fork-a, tako da, oprez!
-
Naravno..oprez je uvijek prisutan :thumbs_up: