ARK
-
web: https://ark.io/
Kakav je to forum o altovima na kojem nema ARKa???? hehe
Tu nešto ne štima. Ukratko, odličan team, uvijek naprave više nego što izreklamiraju. Imaju DPOS, sa nekih 8-9% stejka godišnje. Isplata na dnevnoj bazi za nas koji toga imamo malo više.
Uglavnom moj target je skroman, kao što sam napisao na forum.hr za ovu godinu 8-10 usd, a za iduću 50-80usd.......
Živi bili pa vidjeli.
-
Moram "priznati" da ga i ja imam i da razmišljam ustvari što da napravim. Da pokupim "vrhnje" sa nekih altova koji su donjeli zaradu, i prebacim u ark ili da prebacio dio izmajnanog btc-a / altova u njega. Čini mi se kao ok stvar utoliko što sam i sam prčkao po njegovom kodu a i sami smo isprobali moj klon na forum.hr-u
Mislim da je skroz moguće da ću dio izmajnanog prebacivati upravo u njega, pa kud puklo da puklo.
Za razliku od puno drugih, sa ARK-om sam imao uvjek dobra iskustva. Dali zbog srece, dali zbog tvojih savjeta....ne znam, al uvjek je nekako sve isplivalo na "dobro". -
Ono što je pozitivno kod ARK-a je da im je ICO prošao katastrofalno. Skupili su "samo" 750 000$.
U početku je to bio veliki nedostatak jer nemaš love za marketing, više programera i lobiste.
S vremenom se to pretvori u prednost jer moraš pazit na što trošiš i motiviran si raditi što bolje kako bi cijena novčića skočila.
Samim tim što nisu odustali od projekta pokazali su da stvarno vjeruju u ono što žele napraviti.
Negativno mi je što "smartbridge partnership" stoji na 10% već jako dugo.
-
U jednoj panici sam prodao 5 k komada (odnosno prebacija ih u BTC), kobna greska. Nakon toga nikako da udem. 50 k satoshija mi trenutno puno, do nedavno se oko 20 vrtija .
U ovom opcem ludilu zadnje vrijeme rasta altova da se covik i pogubitPs Kucilo jednom si napisao Signatum na frh, ja usa ko kljuse, sad taj coin nestaje, vidim da se nekako moze promijenit u novi koji ce tek doc? Jel znas sta vise?
-
@cryptobegin je rekao u ARK:
Ono što je pozitivno kod ARK-a je da im je ICO prošao katastrofalno. Skupili su "samo" 750 000$.
U početku je to bio veliki nedostatak jer nemaš love za marketing, više programera i lobiste.
S vremenom se to pretvori u prednost jer moraš pazit na što trošiš i motiviran si raditi što bolje kako bi cijena novčića skočila.
Samim tim što nisu odustali od projekta pokazali su da stvarno vjeruju u ono što žele napraviti.
Negativno mi je što "smartbridge partnership" stoji na 10% već jako dugo.
Mogli bi mi izbaciti klona koji bi se lagano povezao preko tog smartbridge-a sa ARK-om posto bi bio na istoj bazi :D
-
U jednoj panici sam prodao 5 k komada (odnosno prebacija ih u BTC), kobna greska. Nakon toga nikako da udem. 50 k satoshija mi trenutno puno, do nedavno se oko 20 vrtija .
U ovom opcem ludilu zadnje vrijeme rasta altova da se covik i pogubitPs Kucilo jednom si napisao Signatum na frh, ja usa ko kljuse, sad taj coin nestaje, vidim da se nekako moze promijenit u novi koji ce tek doc? Jel znas sta vise?
Naravno, zašto nisi posalo upit na pm.
Signatum možeš pretvoriti u STRAKS ( oznaka STAK ). Glavna dvojica su Signatum skroz zapustili, pa je stvar u svoje ruke preuzeo ostatak Signatumove ekipe. No kako nisu imali ovlasti za vođenje Signatuma pokrenuli su novi projekt koji su nazvali Straks.
https://github.com/straks/straks#the-swap-mechanics
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2433318
https://straks.io/Ekipa misli ozbiljno, koliko će im to uspjeti ne znam. Imam vremena, čekati ću.
-
Ma ne pisem tamo, samo citam, ko bi prezivija trolove i moderatore
Valjda uspijem prebacit to sve danas, javim ako sta zapne -
Evo povata sam, swap moze trajat 6 godina :oooo svasta, ali eto nadam se da ce kripto svijet nastavit ovim stopama, pa ce nas nekad iznenadit STAK
Kad smo vec na ARK-u moga si puknit neku cijenu kad da se uzme, vidis li neki pad u satoshijima? Muka mi je iti rec na koliko sam ga prvi put kupija :(
-
O da...i ja kad sada pogledam svoj wallet i kolicine koje sam prebacivao vamo tamo prije nego sto sam ga prodao na ljeto.
Al sta ces....negdje dobijes, negdje dobijes manje, tako to ide :D -
Evo povata sam, swap moze trajat 6 godina :oooo svasta, ali eto nadam se da ce kripto svijet nastavit ovim stopama, pa ce nas nekad iznenadit STAK
Kad smo vec na ARK-u moga si puknit neku cijenu kad da se uzme, vidis li neki pad u satoshijima? Muka mi je iti rec na koliko sam ga prvi put kupija :(
E sad me pitaš?? Da si se prije javio, preporučio bih ti da kupuješ na 20.000 satoshija. a bilo ga je i ispod toga za kupiti.
Sad je duplo skuplji, ali po onome što znam moguće je da se bez problema udesetorostruči u 2018. godini. imho
Naravno ima novih coina sa većim potencijalom ( samo ih ja ne znam ), no meni je ARK jako ok. Uzeo sam ga jeftino, daje kamatu i ima dobar potencijal.
-
@kucilooro je rekao u ARK:
E sad me pitaš?? Da si se prije javio, preporučio bih ti da kupuješ na 20.000 satoshija. a bilo ga je i ispod toga za kupiti.
Sad je duplo skuplji, ali po onome što znam moguće je da se bez problema udesetorostruči u 2018. godini. imho
Naravno ima novih coina sa većim potencijalom ( samo ih ja ne znam ), no meni je ARK jako ok. Uzeo sam ga jeftino, daje kamatu i ima dobar potencijal.
Stipan je kriv sta nije prije forum otvorija :D
A, nista tepit cu, postavija neki nalog na bittrexu pa app.BTW na Discordu sam dobija adresu od bota za signatum poslat i evo vec skoro 24 sata 0 confirmationa, jel to "normalno"?
-
-
@katsu
BTW na Discordu sam dobija adresu od bota za signatum poslat i evo vec skoro 24 sata 0 confirmationa, jel to "normalno"?Nemam pojma, meni te tehnikalije odrađuje mlađi sin informatičar. Neću se valjda ja ekonomist s tim zahebavati, hehe
-
ARK napravio ljep skok. Razlog poznat ili "reda radi"?
-
-
Evo nam ARK-a u finom padu, 42 k trenutno, vrijeme za dokup
-
Prvo pohvala za forum. Na forum.hr ne može proći jedna stranica, a da se ekipa ne posvađa.
Može netko u kratko objasnit taj sistem delegata i glasovanja za ark i koji wallet koristite.
-
Sistem ti je slijedeći. Tvoj ARK spremiš na svoj ARK wallet čije ključeve imaš samo ti. Nakon toga odabereš nekog od delegata i glasuješ za njega. Ovisno o količini koju imaš dobivaš isplate na svoj wallet na dnevnoj ili tjednoj bazi.
Sve imaš lijepo objašnjeno na ARKovim stranicama.
https://blog.ark.io/how-to-vote-or-un-vote-an-ark-delegate-and-how-does-it-all-work-819c5439da68
-
Delegate možeš također vidjeti ovdje, imaš i kalkulator koji ti izračuna postotak kolko koji delegat daje. Uneseš količinu ARK-a koju imaš.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FGo3FkC3uSWXGHatPQyny2brMWjAIJsHFCR-Lhkl_m0/edit#gid=0 -
Informacija za ljubitelje ARKa. Nije nagovor da sad idete kupovati..............