Forum.hr
-
Koji vrag se događa tamo? Troje četvero posivili tjekom večeri. Uskoro se neće imati s kim tamo razgovarati a da nije kraće u kriptu od 3 mjeseca....
-
ja isto ne razumijem zasto su kucilo i ovih par banani. nisam skuzio da je ista lose napiso.
al cinjenica jest, sto je meni jos uvjek totalno nepojmljivo da na forum.hr vlada totalna nereguliranost. modovi od k tamo vladaju ocito, bar na crypto temi. -
Modovi ne poznaju temu i onda nemogu ni razaznati sto je off topic, sto je bullshitiranje itd. i onda ili ne rade nista ili kose bez ekog posebnog filtera (bar mi se tako cini)
Steta da se kucilo vise ne javlja ovdje....
-
ja am bannan napokon. hahaha. zbog one slike downicha. lulz
-
zbog čega?
-
zbog trollanja. to su izrazi koje oni koriste. jadni. sonimed mi salje te opomene i kao nekakve kaznene bodove, daj e presmijesni su
-
totalna cenzura tamo zavladala :)
-
nek se samo cenzuriraju, trebamo sto vise pucat link na ovaj forum, svakom šprilikom
-
Ne znam za administratore ali meni više paše da ovdi piše manja skupina ljudi koji su ok nego da se sve pretvori u onakvu ludaru di od pustih prepucavanja ne znaš tko pije a tko plaća. To je samo moje mišljenje
-
Prepucavanja i različita mišljenja su super. Ali kad nema aktivnog moderiranja koje bi izbrisalo spam i forkalo topic kad dođe potreba za to, onda nastane opće sranje i ljudi dobiju banove.
Isto tako moderiranjem se može ugušiti i pisanje blupih komentara ala spamanje topica sa jednom te istom tvrdnjom
: "btc je ponzi" a da se ne iznesu bilo kakve nove informacije koje bi to potvrdile.I treba imati na umu...pitanje je koliko su moderatori tamo uopće upozanit sa kriptom. Dali imaju i ako imaju koliko imaju znanja da prepoznaju bullshit, i dal uopce smiju reagirati na bullshit.
Npr. da meni netko ovdje dođe i samo napiše: "bitcoin je ponzi" bez ikakvih dokaza, topic bi nestao bez imalo razmišljanja. Nije baš otvoreno i demokratski, no tako je.
S druge strane, da napiše "ja mislim da je bitcoin ponzi zato jer xxxx" onda bih pustio temu da se razvije i da mu ljudi objasne zašto to nije istina itd. -
forum.hr je po pitanju moderature odavno pristran i subjektivan.
Obično je na drugim temama living room moderatora, ali na temi o kriptu moderature nije ni bilo. I sada se kao netko uhvatio uvoditi reda a nema pojma što bi radio pa valjda banira po prijavama nekih...ne znam kako da ih opišem a da budem korektan.
Iskreno se divim vama koji ste imali strpljenja natezati se sa trolovima i laprdanjima. Kada bi imao vaše znanje da se mogu raspravljati, ja bi već odavno bio baniran ;) -
Evo vam jos jednog sa forum.hr pa da vas pozdravim i zazelim da BTC 9k postane support :)
Tamo nisam aktivan previse u kriptu jer sam pocetnik u tim stvarima pa pokusavam upijati znanje koliko je moguce.
Medjutim, tamo ima previse offtopica, glupiranja, podjebavanja tako da treba filtrirati dosta postova i skuziti tko je relevantan a tko nije za razgovor. Sva sreca imam dugogodisnje iskustvo sa forumima opcenito tako da ta filtracija ide relativno brzo. -
Pozdrav i dobrodosao
Svakog dana napredujemo, a tebi nek se ostvari želja -
@fat_boy_slim je rekao u Forum.hr:
Evo vam jos jednog sa forum.hr pa da vas pozdravim i zazelim da BTC 9k postane support :)
Tamo nisam aktivan previse u kriptu jer sam pocetnik u tim stvarima pa pokusavam upijati znanje koliko je moguce.
Medjutim, tamo ima previse offtopica, glupiranja, podjebavanja tako da treba filtrirati dosta postova i skuziti tko je relevantan a tko nije za razgovor. Sva sreca imam dugogodisnje iskustvo sa forumima opcenito tako da ta filtracija ide relativno brzo.Dobro došao!