Prve impresije i razmišljanja vezana uz forum
-
Sto kazete na rad foruma? Znam da fali dosta funkcionalnosti ali generalno, kakav je feeling? Dali ga koristite na mobitelu (posto je mobile friendly) itd. Jeste mozda negdje zapeli? Koje funkcionalnosti bi vam bile najdraže?
-
Konačno da nešto pročitam u nizu, a da ne scrollam preko nadje*avanja ;)
Odlično, samo naprijed!
Na mobitelu radi bez problema -
Još se privikavam, ali dojam je pozitivan. I ovdje mogu pustiti sve relevantne informacije. Jer na forum.hr-u već neko vrijeme ne stavljam sve.
-
Pozitivno :)
-
:thumbsup_tone2:
-
Odlicno, mozda promjenit naslovnu foruma da se moze odma vidit gdje je novi post...
Veselim se buducnosti svakako -
El pozitivo!
-
Odličan imam utisak da smo svi tu ulagači i da iznosimo stvarne probleme s kojima se susrećemo te neka realna ocekivanja.
Piše se o riziku ulaganja reći ću vam samo da sam kao i mnogi ulagači dobio po lampi na tzv uređenom tržištu dionica zse.
Vidim ovih dana da smo opljačkani raznim marifetlucima. -
Nu, evo i mene :angel:
pozdrav svima ;)
-
Pozdrav svima! Sviđa mi se forum i cini se da je tu ok ekipa, a mobu funkcionira odlično. Svaka čast!
-
Kada se govori o coinima, cesto se spominju pojmovi smart contracts i scalability. Bi li netko imao volje objasniti te pojmove?
Moze i slijedece godine ;)Sretna Nova svima!
-
@neworder je rekao u Prve impresije i razmišljanja vezana uz forum:
Kada se govori o coinima, cesto se spominju pojmovi smart contracts i scalability. Bi li netko imao volje objasniti te pojmove?
Moze i slijedece godine ;)Sretna Nova svima!
Scalability: https://bitcoin-hrvatska.com/forum/topic/56/skalabilnost-scalability
Smart contracts jednom drugom prilikom ako me netko ne pretekne. -
Nažalost, forum se pretvorio u poplavu airdropova, referral ICOova i sličnog.
Gledam svaki dan desetke novih tema i sve me vraća u 1999. i 2000. kada sam svjedočio .com maniji. Gotovo u vlas sve isto. Kao i onda, kada je propalo 90% IPOova, isto će biti i tu-preživjet će možda desetak platformi/valuta, sve ostalo će otići u zaborav. Iskreno, očekivao sam kvalitetniju raspravu nego na forum.hr, ali sam se prevario. Ono...dugoročnije poglede, malo dublje analize tehnologija, ali se i ovdje sve svodi na daytrading i kockanje i moljenje boga da će neki kripto biti jackpot.
Šteta, u početku je obećavalo :) -
Potpuno se slažem sa ovim što je SilverArgentum napisao.
Evo baš danas razmišljam o tome kako je forum pretrpan novim temama ali 90% vezano je uz ovo što je Silver napisao.
Šteta što se to nije razvilo više u drugom smjeru i nadam se da ipak bude nešto u budućem periodu što će ovaj brod
okrenuti možda u drugom smjeru. -
Istina, ja svaki put samo oznacim sve kao procitano.
Steta da nema jedna kategorija di iskusniji mogu savjetovati pocetnike ili slicno... -
ja sam od prvog trena kad sam vidio ovo sve ovdje veliki fan i rekao sam to i na forum.hr-u ;)
-
@silverargentum je rekao u Prve impresije i razmišljanja vezana uz forum:
Gledam svaki dan desetke novih tema i sve me vraća u 1999. i 2000. kada sam svjedočio .com maniji. Gotovo u vlas sve isto. Kao i onda, kada je propalo 90% IPOova, isto će biti i tu-preživjet će možda desetak platformi/valuta, sve ostalo će otići u zaborav. Iskreno, očekivao sam kvalitetniju raspravu nego na forum.hr, ali sam se prevario. Ono...dugoročnije poglede, malo dublje analize tehnologija, ali se i ovdje sve svodi na daytrading i kockanje i moljenje boga da će neki kripto biti jackpot.
Šteta, u početku je obećavalo :)Sa airdrop podforumom smo odmah objavili i način kako da to izbijete iz feed-a. Stavite cijeli taj podforum na ignore i problem riješen. Možete ignorati sve od topica pa do glavnih forumskih kategorija.
Što se razgovora o tehnologiji tiće, za tango je potrebno dvoje. Ja sam tu svakodnevno i čekam da netko nešto pita. Novosti su tu....LN, SegWit, Schnorr sigovi....meni izgleda kao da svi znaju sve pa ništa ni ne pitaju :)
-
@gandalf_zg je rekao u Prve impresije i razmišljanja vezana uz forum:
Potpuno se slažem sa ovim što je SilverArgentum napisao.
Evo baš danas razmišljam o tome kako je forum pretrpan novim temama ali 90% vezano je uz ovo što je Silver napisao.
Šteta što se to nije razvilo više u drugom smjeru i nadam se da ipak bude nešto u budućem periodu što će ovaj brod
okrenuti možda u drugom smjeru.Kako je Stjepan napisao trebamo se svi zajedno aktivirat i stvarat teme koje nas zanimaju a podforum koji te ne zanima staviš na ignore.
Moja teorija je da kako je bitcoin u korekciji pa nema baš puno novih ljudi koji su zainteresirani za kripto pa samim tim ima i manje ljudi na ovom forumu i kao posljedica ima manje rasprava.
Npr. u zadnja 2 tjedna registriralo se samo 5 novih ljudi.
-
@silverargentum je rekao u Prve impresije i razmišljanja vezana uz forum:
ignoriras i ne pojavljuje ti se u feedu. ja ne razumijem zasto referrali i airdropi ljude toliko smetaju. svaki ozbiljniji exchange osim bittrexa ima referrale. svi ozbiljni projekti, zaista nema nista lose u tome. kuzim da je ovdje puno sranja, botova itd, ali eto, ovdje bar za razliku od forum.hr mozes to potpuno izbjeci. s obzirom da je svuda zabranjeno, a medu tim referallima se da naci izuzetno perspektivnih projekta, a da ne pricam da dosta tih referral linkova za registraciju su zapravo airdropi i dobit ces nesto ako se registriras. siću koja možda za par mj i nije vise sica. a ti ako volis holdat to je idealno za tebe onda. regas se i zaboravis pa se iznenadis hahahah
ali ljudi su kao i s tim airdropima kad me kontaktiraju, samo kaj me ne traze da im ja sve to poklikam i napravim, nije dovoljno sto ovdje ostavim link. ne razumijem zasto vas dvojca ako vas zanima TA ne otvorite temu i krenete? kao sto sam ja napravio s airdropima. evo mogu vam ja otvorit samo recite sto tocno :dragon_face: