Day trading
-
@jollyroger Možda ti cura posudi mob na sekundu da ukucaš kod. Ili žena, sestra, mama..
-
@cryptobegin
Ma mogu pokupit stotine sim kartica, nego je problem sto nikako da napravi, stalno se bavim necim i neke stvari odlazem mjesecima, na kraju se naviknem :)
Racunam ako uzmem burn card i poslije mi treba password ili nesto necu imat broj, ma u biti samo sam lazy -
Sto su se hidden wallovi nakrcali na bitfinexu, lol
Kitovi igraju milijunske igrice
https://youtu.be/Ob3RMvNGR2g -
I evo nas dame i gospodo na onih 8700+ sta zazivan vec 3 dana (bilk smo 5-6 puta 8600 i malo sitno preko)
samo previsoko je sve, nece vjeorvatno probat proboj na 9000-9200, nadam se da u padu necemo ispod 8k i naravno da se dnevni kandel zatvori na 8600+ ako je ikako moguce, taman ima vremena za sve ovo da se jos dogodiajmo Andro Bušlje go go go go
-
i evo nas iznas 8790. sto to znaci? ako se zadrzimo danas iznad te razine, znaci li to da smo ustanovili novi tred rasta?
-
do 10k ne priznam rast :)
-
@stjepan je rekao u Day trading:
do 10k ne priznam rast :)
pa da. ja sam si cak postavio malo vecu granicu. 11k. nekako mi se cini 10k kao previse okrugla brojka od koje bi se mogao odbiti nazad dolje... naravno, ovo je samo amatersko razmisljanje :) koliko ima pozitivnih vijesti u zadnje vrijeme, trebao je odletiti do 15k bez frke. pocinje me podsjecati na ARK. sve super, rade ljudi, imaju napredak, ozbiljni su, ali cijena stagnira...
-
Ma pusti mene, ja serem. Meni je realno rast sve iznad 800$ :)
-
bolje da nisam nista komentirao. ode ispo 8790
-
Pa non stop je trend rasta od onog DIPa na 5900
Zatvaramo, odnosno probijamo vrhove od prije toga i to je pozitivan trend
Sad su s nama u livelu vrhovi od 9100-9300, i sad recimo ne uspijemo to probit i krene BTC padat malo više, mozemo onda iznit zakljucak kako nismo uspili probit "vrhove" na 9200 , a ako se nastavi taj trend da ne uspijevamo probit vrhove jasno je valjda da je za ocekivat dodatne padove ( ko sada rastove)
No od samog tog DIPa fino jedemo sve te vrhove i probijamo ih , a kad idemo put nazad ne dodemo bas blizu nekakvog dna i ne idemo ispod nekakvih jacih otpora.. Neki dan je malo skakljivo izgledalo kad su nas sa 8400 spustili na onh 7700 (u dipu 7500) no to je bija prvi pokusaj i jasno je bilo da nas nece probit, no nakon toga se ispod 8100 nije išlo, a "njima" se evo vec nagriza 9 k
Sada smo u padu, ocekivanome, cca 8300 je cifra ispod koje kad nebi otišli bi znacilo da se (opet) nije uspilo spustit ispod nekakve linije otopra koja tu stoji danima i uspjesno se brani, i onda napad na najveci vrh a to je 9090 ....
Malo gledat order book, history (svježi), volumene i da se izvuc zakljucak gdje bi mogao ic i sta je za trejd najbitnije dokle, bolinger bend mi je super indikator, pogotovo kad se poklopi na vise kadnela (30m 4h 1d) ...
Tokom dana bacim neke svoje analizice ako koga zanima -
Ja jos uvijek vecinu stacka cuvam za ulaz na jos nizim nivoima, sa ostatkom tradeam ovaj bounce, ali jos uvijek nisam 100% uvjeren da su medonje gotovi.
-
na forumima i fb grupama se spominje taj 5. (ili 4.?) eliotov val koji bi trebao oko 9-10-11k biti na vrhuncu i onda ide sljas do cca 4k. meni se cini da to nije izgledno, no tko zna. ako je nekome u interesu malo ljuljkati btc brod, mislim da to moze. u drugu ruku, kontam da su oni koji su bili strasljivi vec prodali svoje btc-ove, tako da je pitanje koliko ljudi uopce sada zeli prodavati btc na 5 k ili 6k.
-
@jollyroger
Izgleda trenutno da idemo dole, moguce na jos nize razine
No bit ce boncueva na ove cijene jos koji put, pa ce valjda lakse bit donit odluku, nekako ko da je ovdje sad odluka ocemo jako dole ili gore -
I? Kak stojimo sa trendovima. gore par dana, dole par dana, gore par dana i tak u krug (nije da imam nešto protiv toga tbh)
-
@stjepan trend je da ja u jutro pogledam i ako je ispod 8500 pocnem psovati :)
-
Sta vise razmisljam manje znam
Ocito je da smo izasli iz moda jakog rasta i da se vise ne postavljaju novi ciljevi (novi vrhovi i otpori koje imamo slomit ka putu do mjeseca)
Dosli smo jednom do 9k a to je tek pocetna cifra borbe za probijanje tog bitnog vrha , a evo nakon toga jedva smo navukli priko 8800, evo sad se vrzma opet oko 8780, mislim da su sanse male da se uopce dode do 9k a kamoli jace napadne
Dogodilo se bilo da nas je bacilo ispod 8k (po drugi put u ovoj fazi rasta), zdravo seljacki vode nas 2-1 u pokusaju proboja jako bitnih tocaka, sta nam vjerovatno i potvrduje "stabilizacija" vec par dana na ovim ciframa
Na oko se da vidit nekakav silazan trend, al onda opet po meni mini promjena, jer nakon novog pada nismo dali ispod 8k, a vec 2 puta smo na 8800 i popodne kad je padao nije isao nista ozbiljno ispod 8500
Trenutno je volatilnost smanjenja i sad izgleda kao da ce se i dalje odbijat gore dole na ovim ciframa, no vjerovatno nece zadugo, prelomit ce negdje.
Gledao sam malo druge analize, komentare, svega tu ima i dosta cesto se naleti na taj 5 eliotow val ili na bull trap izraz, bas ovdje, pa usporedbe sa drugim grafovima, sta je je, sve je to dosta slicna prica i dosta je tog straha, dosta se spominje da idemo opet dole, na jos nizi dip.
Osobno sam se malo dodavao u rasponu 8k-8.8k, no ipak sam pripremija nesto fiata za mogucnost novog dna ,neka se on vise nikad ne spusti ispod 8k sta se mene tice
Volumeni su dosta pali, no najveci ikad (nek me netko ispravi ako sam falija) je bija kad smo ga iscupali sa 5900, sta jako veseli jer se (valjda) pokazala snaga. Cesto se provlaci i izraz da se tu dosta ispuhalo i da sad nema vece snage da ga se potegne na visine.
Tesko se sta konkretno moze rec, no bar za mene postoji dobra sansa da krene dole i djelomicno sam spreman na to, sta psihom sta sa nesto fiataEvo dok sam pisao napada 8900 i ima jos nesto prostora, fino bi bilo probit 9k i onda ne dozvolit ispod 8500
-
A, mozda trenutno gradimo novu glavu koja bi mogla doc blizu 10k, vidjet cemo uskoro
Zasmrdilo je na ovo danas kad se nije da ispod 8500 -
Evo opet je odradija od 8500 do 9000 i sad je nazad na 8500
Vidjet cemo oce sad opet do 9k ili ce spustit ovaj krak u ravninu s nekim ostalima i eto n<s opet na 8k i mogucoj promjeni trenda -
@katsu
Dok smo u konsolidaciji jako je nepredvidivo unutar tog price range-a, pa najbolje pricekat da ti dodje prilika umjesto da je lovis.
Evo npr sad cekam BTC 4h EQ pattern da se razradi, tipa ako probijemo 9090 kupit cu breakout.Sto se dugorocno tice, pih ne zna sto bi ti rekao, 60% da smo dotakli dno, 40% da idemo nize ispod 6k
-
Ide ovo danas preko 9100.