Day trading
-
kolko se ima smisla zajebavat s ovim forkovima. zcl za pocetak.
28.02.2018 - Bitcoin (BTC) ZClassic (ZCL) - Bitcoin Privat fork
05.03.2018 - Ethereum Classic (ETC) - Callisto fork
14.03.2018 - Monero (XMR) - MonveroV fork
01.03.2018 - NEO - ONT -
@exxo je rekao u Day trading:
kolko se ima smisla zajebavat s ovim forkovima. zcl za pocetak.
28.02.2018 - Bitcoin (BTC) ZClassic (ZCL) - Bitcoin Privat fork
05.03.2018 - Ethereum Classic (ETC) - Callisto fork
14.03.2018 - Monero (XMR) - MonveroV fork
01.03.2018 - NEO - ONTZCL je ekipa počela napuštat puno prije forka jer je obični money grab. Ja sam iskočio kad je cijena pala ispod oblaka na 4h. Očekivao sam više od njega, ali šta je tu je.
ETC se još drži iznad trend linije ali polako mu ističe vrijeme. Doduše ima dosta ekipe koja ga drži long term pa ne očekujem rasprodaju kao kod ZCL-a.
Mislim da je Monero fork čisti money grab kao i ZCL, ali s manje marketinga i malo koga zanima.
Binance i Kucoin će podržati ONT fork i to je uzrokovalo rast NEO-a, mada je i do tad bio jedan od najstabilnijih novčića.
-
@cryptobegin monero nema veze sa zclom. cijena xmr je tu dfi je, moze samo narast zbog ovog airdropa isto kop i neo.
za zcl se bojim da su mu sati odbrojeni i slazem se s tobom
-
@cryptobegin je rekao
Mislim da je Monero fork čisti money grab kao i ZCL, ali s manje marketinga i malo koga zanima.
@exxo je rekao u Day trading:
@cryptobegin monero nema veze sa zclom. cijena xmr je tu dfi je, moze samo narast zbog ovog airdropa isto kop i neo.
za zcl se bojim da su mu sati odbrojeni i slazem se s tobom
Znam, napisao sam da je monero fork moneygrab kao i zcl jer ti zcl služi samo da dobiješ bitcoin private.
-
@jollyroger Moze pitanje, zasto mislis da ce ada gore? Po chartu iscitavas to ili? Jer vidim vise komentara na netu pisu ada pump uskoro , ??
-
@majorjs1 ada ima fundamentals
-
@cryptobegin ma da al se monero i neo prilicno dobro drze i bez forkova, tu je razlika. iako vidjet cemo, mogo bi taj btcp bit novi hit
-
@jollyroger Možeš nacrtati još koji graf za BTC, jel bi to moglo sada u nebesa :)?
ili mozda @Cryptobegin ? Gledam sada uletiti možda sa buyom, ili čekati opet kakav pad, jer nažalost zakasnio sam dok je bio oko 9000..:/ Hvala vam unaprijed :) -
Evo ja ću nešto napisati ali samim time pozivam i ove iskusnije da me slobodno isprave. Ne može ti nitko reći kada ćeš nešto kupiti, to je tvoj izbor. Ovo što ja vidim, da je BTC probio ovu ljubičastu liniju silaznog trenda a to je dobro. Bitno je da se ponovo ne vratimo ispod nje, čisto zbog tog trenda. Onda imamo prvu žutu liniju otpora, vjerojatno je nećemo odmah probiti nego iz neke nove sitnije korekcije. Kada probijemo i ovu crvenu i onu iznad nje, onda držite gaće jer to ide tko zna na koliko. Pa nanovo korekcija i tako....
-
@buslje Hvala ti buslje:). Evo nadam se da će još @JollyRoger i @Cryptobegin malo komentirati. pozz
-
@davor222 je rekao u Day trading:
@buslje Hvala ti buslje:). Evo nadam se da će još @JollyRoger i @Cryptobegin malo komentirati. pozz
Slazem se s kolegom @buslje.
Važno je da se jasno odvojimo od ove linije.
Nakon toga će sve ići lakše jer će se smatrat da je dosadašnji silazni trend zaustavljen.
Za 1. potvrdu, moramo se probiti iznad žute linije (veći vrh), a za konačnu iznad Ichimoku oblaka koji se ovdje ne vidi. -
Meni je najzabavnije kad kitovi krenu sa crtanjem karte, evo npr ovo jucer tj jutros
Jasan bull break i onda fake out, ukratko iskrcaju svoje milijune na hrpe ljudi koji su imali stop loss i spavaju, a oni fino imaju hrpu kupaca i mogu skupo prodati :)
Zasto kazem kitovi? Pa nekoliko sati prije bull breaka sve sell signal za signalnom ignorirani, mislim da sam vidio 3 TD sell 9 da su se izignorirali, par 13 isca na 5min, jedan 9 na 15 min i najbolji je bio sell 9 na 4h
TA funkcionira, ali treba imati malo soli u glavi i razmisliti, ok, da ja imam 100 milijuna u stacku ,kako bi ih istovario na trziste? E onda shvatite koje se sve igre igraju.
Evo jedan zanimljiv video
https://www.youtube.com/watch?v=TzKQwttv9IA -
Evo ukratko Weiss sto je rekao
Weiss crypto rating debriefing top 3 coins ~ they seem to like the projects that have not been developed yet:- EOS ~ better version of ETH
- ADA ~ better version of EOS
- Steem ~ even though the inflation rating is crazy
NEO upgrade to A- is due to recent price stability
top 5 coins to avoid by weiss are: - BCH ~ prime example of why bitcoin conesuses needs improvements
- BTG
- Vertcoin ~ lite version of litecoin
- Electronium ~ Marketing stunt - mobile friendly :laughing:
- Bitshares ~ first version of EOS so ppl should buy EOS
I usiroko
https://finance.weissratings.com/reports/WCP/event/pro/?promo=EWCPU204&offer=wcp-pro-1802-p1 -
@jollyroger
Sto je ETH napravio prosli put u ovoj situaciji sa BB
95% move :) -
Davno BTC nije rastao vikendom. Što kaže TA? Di je wall? Ajmo malo, 3 dana je muk!!
-
Tu na cca 11600 je prvi otpor, onaj drugi je oko 12800
-
Ja cekam danas u ponoc kad ce se zatvorit weekly svijece.
Za sad looking good...vikendi su uvijek tihi i vise bearish nego bullish, s obzirom da nismo pretjerano dumpali za vikend to je bullish znak, ako cete malo mistike, kad je bio pun mjesec i tu noc smo pumpali ko ludi po moon trading metodi znaci da ce biti do sljedece faze full out bull mode, pa me ne i ne iznenadjuje...evo jedan dobar long term trend analysis
https://www.youtube.com/watch?v=KN62HjpXz1Y&feature=em-uploademailevo karta kolegice sto je radila ETH
-
na putu sam nekoliko dana, ali mogu copy paste sto mi kolege u grupi postaju
evo ovo je jako zanimljivo, ja sam vec usao
ADA
mislim da cete prepoznati pattern i sto to znaci.Inace sam u swing poziciji sa BTC, XMR i ADA
mozda dodam jos u ADA i XMR kad BTC napravi katapult i konsolidaciju, pa onda opet u BTC kad ADA i XMR naprave isto, ADA mozda naizgled ima vise potencijala, jer je XMR vec danima u rastu, ali mislim da je ovo tek pocetak za monero.
-
Ja ću pričekati još. Trenutno izgleda dobra opcija za kupnju ali mislim da će to još padat doli. [1300]
-
Šteta za adu. Jedan od rijetkih alt-ova koji mi se čini da je napravljem "right way". Nadam se da će procvjetati na sljedećem alt bull marketu.