Day trading
-
@majorjs1
Pocetnicima nebi savjetovao da trguju uopce, mozda sa 500 dolara i to samo kao praktcnu primjenu teorije koju su taj dan ucili, treba se prvo posvetiti teoriji, jer ako ne znas kako se neke stvari rade mozes nacrtati nesto potpuno krivo i onda pratis nesto sto te samo moze prevariti, dovoljno je tesko i kad znas sto radis...nesto kao vozacka, prvo trebas naucit vozit.
Do tad, HODL, pogotovo sad kad smo vec blizu dna. -
@jollyroger je rekao u Day trading:
@exxo je rekao u Day trading:
aime, zanimljivo je da je ova vijest stara, objavljena je 2.2. reuters ju objavljuje tek sinoc, zanimljiv tajming, skoro pa izgleda kao bull trap. mislim ne znam zasto bi reuters bio u funkciji toga, ali eto, samo kazem kako izgleda.
Mi smo u grupi dobili vijest prije nego je trziste reagiralo :)
kakvoj grupi?
-
Merkel je ljuta sto nije usla na 6k pa bi jos jeftinije, e nema nema.
:)hehehe. a s druge strane imamo reutersove vijesti kako njemacka nece traziti da platite porez ako placate kavu bitcoinom. kao sto svi glupi ameri velicaju onog lika koji je pred kongresom pricao o svojoj kceri koja hodla bitcoin. kakva sranja e. a bit ce toga jos ;)
-
Priča se da će BTC kad tad ponovo na 5000 ili niže. To automatski znači novi pomor altova. E sad, koliko ludo bi bilo danas većinu altova koje imam prebaciti u bitcoin i kupiti ih duplo jeftinije za recimo 10 ili misec dana.
-
@buslje to je glavno pitanje :) meni se cini da su altovi dobrano potonuli i da ce vjerojatnije ici gore, nego dolje. no tko zna. ako prije alt sezone btc stvarno ode na 5k, onda ce sve jos dodatno zaroniti...
-
meni se čini da polako postajemo bullish. broj posjeta stranici mi je skočio za 15% u zadnja 2 dana :)
-
Je li netko radio tehnicku za novi trend? Koji su targeti?
-
-
Sprema li nam se to Death Cross nakon više od dvije i pol godine?
-
@buslje
Ma death cross je prenapuhan, ja ga skoro pa i ignoriram, imas i golden cross isto, nitko ga ne spominje :)
Laging indicator, samo pokazuje proslost, mislim da mediji vole zvucni naziv, dobro prodaje gledanost. DEATH CROSS, tko nebi klikno ili posluso.
Ne mislim da je toliko bitan, a vidio sam ih vise puta da nista ne naprave, tako da ne bi se puno oslanjao na taj indikator, necu ga ni ignorirati isto, ali ne ulazi mi previse tesko u odluke. -
@neworder
8400-8000 ok, bullish consolidation da dailyu, ispod toga, malo vise zabrinjavajuce, al dok god 7200 drzi nije pretjerana panika.
Zna se cesto cijena vratiti i testirati prijasnji pattern, al mislim da smo previse odmaknuli od wedgea da bi se vratili dole na te nivoe....
Meni je prvi bullish scenario oko 8400 8200 odbijanje i nastavak, ali sto vise gledam to mi je vise drago sto sam prodao na 9050, sad gledam sto veci popust ulovit.Nemojte otipisati medvjede tako lako, ja dok ne vidim 12 001 usd po btc-u ne smatram nista bullish.
Ok mooozda da smo tipa u ova 2 dana raketirali na 10k, ali bas i nismo, tako da sam jos uvijek oprezan, kad vidim dobar profit uzmem ga i nije mi zao, evo btc sam uzeo na 9050, ok falio sam, isao je jos, ali radije udjem malo kasnije i izadjem malo ranije nego falim kompletno cijeli movement.
-
Ovaj bitcoin je ubio volju za životom svima :face_with_tears_of_joy:
-
bogami jeste :-(:::::
-
Eh...tako je to.
Al po meni je najtužnije što se još uvjek na razno raznim reditima, forumima, chatovima i cemu sve ne mogu vidjeti pitanja: "a zasto je pao ovaj alt" bez da pogledaju kretanje BTC-a.Al kako zaborave pogledati to sada, zaboraviti ce i kad sve krene ponovo gore.
-
Bome već se i po twitteru i youtubeu kuka na veliko da je sve trulo. Evo i ja već kasnim s tjednim pregledom. Jednostavno malo tog se događa i sa cijenom i sa communitijem, napokon je došlo ljepše vrijeme i ima se više vremena za neke vanjske aktivnosti. Dugoročno će to sve biti ok. Nek samo odobre ETF i ode cijena gore samo tako.
-
@JollyRoger @Cryptobegin @exxo i ostali.. Moze pitanje kratko uvezi cijene.. padamo opet na niske grane.. Neki graf mozda? Sto se dogadja zasto idemmo dole.. Jel to znaci da onaj 5wave je jos u igri ili.. ?
-
ima negdje video o tome da je EOS oslobodio ogroman broj ETH iz svog ICO i da se zato to odražava toliko na pad ETH, i oni ko u vraga sve odjednom pljuhnuli na berzu prodavat a ne pomalo
-
Tko je ovo predvidio? :)
-
@stjepan lol 1min graf. vidim bacas se u ozbiljne trejdere :)
mislim da je to vezano uz najveći broj shortera ikad.
Školski short squeze :)
Pomor na Bitmexu.
-
LoL koji komentari! Triple kill! Unstoppable! Ahahaha dugo se nisam ovako nasmijao :)