Day trading
-
@stjepan
ma ovo je ok, falling wedge je bullish pattern -
@jollyroger a sto nam je sa bitcoinom, opet pada .:/?
-
@davor222 Ne samo BTC opcenito sve pada ali i mene zanima zasto..
-
@majorjs1
Kad u sumnji, odzumiraj na veci time frame. Daily correction, i da padnemo ispod 10k sve je jos uvijek ok. Meni je dobar dio stacka u ADI, ICX i SUB-u, nije bas da sam dobro tempirao, jos uvijek idu dole, a podebljat cu ako btc dodje oko 10200 ako i to padne onda oko 9 900, ako 9800 padne onda cu se malo zabrinuti, mozda prihvatim gubitak, ali za sad sam i dalje optimistican. Nisam kod kuce, pa nemam vremena tradeati, zato swingam oversold altove i hodl u nadi da cu bar dobiti na satoshi levelu.Ako hoces malo FUD-a
Evo jos jedan trader koji odavno govori da jos trebamo napraviti 5th wave dole, scary scary
Ali ne brini
https://www.youtube.com/watch?v=V1j5lzT2pVU -
@JollyRoger Da, i ja sam vecinom u hodlu, tu i tamo prodam i kupim na malo nizem ali nije uvijek uspjesno stoga i pitam tebe i ostale za chartove i misljenje ovako. Pratim i tona veysa i Haejina ali vidim da i oni cesto grijese sto je samo dokaz da nitko nezna kako bi moglo ici.
-
@majorjs1
Ja uvijek imam opcija A, B, C
Ako su uvjeti ovakvi onda A ako su onakvi onda B itd
Tako da ako cemo skroz bearish scenario, onaj onaj graf sto sam davno postao gdje je ovo pocetak 5 vala dole, ako cemo bullish, onda nam treba SMINEM :) -
Pitanje je samo hoce li onaj japanac poludit ili nece :)
-
@stjepan je rekao u Day trading:
Pitanje je samo hoce li onaj japanac poludit ili nece :)
koliko sam ja shvatio sad je prodao dovoljno da namiri potraživanja.
sad sud mora odlučit što sa viškom btc-a. opcije su da se rasporedi na oštećene ili na dioničare mt. goxa (preko 80% ima onaj mark karpeles :dizzy_face: ).
uglavnom, za tu odluku trebat će još neko vrijeme (čini mi se da se radi o godinama).
-
Two sided sword ( btc)
We are again at a point where the direction of BTC is not decided.
Today we bounced off 8400 (8400-8800) was a support area.Going ahead BTC
If bullish
Targets on broader sense would 9100-9500-9800
If we go bearish
Targets would be 7500-7000-6000-5400-3500
If we tread below the 8k region there is high chance we might form a new low.
6k region earlier held as a major support, but we also have to consider the pyshvological factor if go down this time.
On te first dive we were in a free fall and people saw 6k as the last hope of buying assuming from there we might never see these levels ever again but this time around things can be different.
Retail investors and new.money are gonna be scared for sure.
We have to understand and address the main issue in our hands here, its instutions that drive this market now to a very large extent.
WHAT IS THE DIFFERENCE BETWEEN INSTITUTIONAL MONEY'S THINKING AND RETAIL INVESTORS THINKING
jp morgan or goldmansachs or any other bank/fund/instution dont care about how many bitcoins they own, all they care about is money.Which still is USD or fiat.
Early investors or retail investors who came to the crypto game before dec 2017 always valued growing there BTC number and never bothered about fiat values but sadly we are not as strong or big as JP morgan or any other instution for that sake.
They dont care if BTC reaches 20k or not they can make millioms by bouncing btc 10-15% and confusing the retail investor.
The rules might just change so its better to adapt rather than being slaughtered.
-
Koji muk na ovom forumu! Ajmo malo komentirati o cijeni ljudi :) Btw mene iskreno zanima zasto toliko oscilira sada cijena btc-a. Mislim uvijek i je ali sada u zadnje vrijeme po 2k u koji dan gore-dole.. ??
-
Kratko i jasno, manipulacije. Lovatorima je draga dnevna zarada od 10-15%
-
@buslje Kazu day traderi su preuzeli btc od hodlera.. sad kad se ukljucio i wall street mislim da ce sve neslavno zavrsiti.. sto vi ostali mislite o tome kojim putem ce ici i zavrsiti? Meni se cini otkakko je dosao u mainstream i sad kad je prosao hype da nece dobro zavrsiti, neznam
-
Trend je bearish. BTC je pao ispod MA 200 [ljubičasta], kako je krenulo probit će i ovu cyan liniju što nije baš dobar znak. Ali ne brini. Preporučam ti kad si u ovakvim situacijama, da samo odzumiraš na period od zadnjih par godina i viditi ćeš da je ovo samo korekcija u uzlaznoj putanji. Laički, ovo je samo jedna duža zdrava korekcija uoči sljedećeg bullish trenda koji će dignuti BTC na 25-30 iljada. Pa onda ponovo pad na recimo 11 iljada i nakon toga rast na 50. ako me kužiš
-
@buslje razumijem da, mislis da ima sanse da padne opet na 5-6k a mozda i nize? Ovako, tvoje misljenje. Mislim, pitam se koliko puta moze jos ovako padat.. Ispricavam se unaprijed na ono za vas i glupim pitanjima vjerojatno
-
A tko zna na koliko će pasti. Mislim da u najgorem slučaju neće ispod 5000. Nezahvalno je jako prognozirati, možda već sutra skočimo gori. Ovi iskusniji će ti sigurno nešto pametnije reći, ja sam tek par miseci u ovome.
-
Volio bi cuti i od iskusnijih svakako.
-
Nada za bullse, falling wedge, usao sam na 7950, perfect timing.
Inace probili smo nekoliko velikih support trend linea, tipa jedan sto je isao od kad je btc bio 900, nije bas otpimisticno, ali vidjet cemo. -
@jollyroger @Cryptobegin @buslje i ostali jolly Jesi jos unutra sad kad je na 7k ? Mislis da je zbilja pad zbog ovih zadnjih vijesti? Mozes mi reci koje su suport lines sada od kojih se moramo odbiti i koliko mislis da bi mogao pasti? Iskreno da te pitam i ostale koji se razumijete ako bi recimo za par dana pao na 5k (ako je tu suport line) dali mislite da bi mogao skocit na 10k (planiram ulozit ali me istreno strah dali ce jos nize ili je realno da bi padao ili ostao tako nesto..) oprostite na long post ali eto zanima me vase misljenje..
-
@majorjs1
Ne izasao sam u profitu, ja ne stojim dugo u tradovima vec mjesecima, kad god idem swingat par dana opecem se, tako da je samo kratkorocni day trading grind, uzmi sto se moze uzet i budi sto oprezniji.
A mozemo onako okvirno spekulirati, ako padne na 5k, moze i do 3.4k isto, ako su vec odlucili srusiti ga do te mjere, mogu ga izgurati jos i nize da iscjede sto se da iscjedit, a onda ce ici nazad gore, koliko brzo? Eh ne znam, nekako mislim da ima dovoljno kapitala da ode poprilicno brzo, a mozda i potraje i bude ko 2014, pa mjeseci i mjeseci sporog gore dole. Vjerovatno ce nakon pravog bottoma cijena jako brzo skociti, mozda i do 10k, a onda upadnemo u dugu hoce nece sablonu....A moze se i okrenuti prije 6k dna i to nam bude low...al sto vise idemo nice to mi se cini manje vjerovatna ta opcija.
Ako planiras dugorocno ulagati, mozda probaj djelomicno?
Npr stavis na 5k i onda ako ide nize uzimas sa ostalim stackom jeftinije, a ako ode gore pokusas kupovati oversold dipove... -
@majorjs1
evo moje viđenje možeš vidjet ovdje
http://www.cryptobegin.com/novosti-iz-svijeta-kriptovaluta-10-tjedan-2018/i samo da napomenem da ja nemam vremena day trejdat kao @JollyRoger (svaka mu čast).
trading dio portfelja mijenjam prema dnevnom grafu. tu sam dio u fiatu, dio u btc-u i mali dio u vechainu.
jednostavno mi se ne čini da je vrijeme za altove.