Day trading
-
Najlakse ti je ovako, btc i ltc su NO TRADE trenutno i iskusni traderi se muce. Jos sam u BTC-u, LTC kupujem jedino kad dodje dole opet ili ako se probije van trokuta, blize je break outu nego BTC, pa mi je zato na radaru ova 3 dana, a i veci je % dobiti na LTC-u, pa ako bi uhvatio bull break ovih razmjera to bi mi cijeli stack povecalo mozda i za 20-40% sto je wow za samo gledanje i pracenje crta i brojkica na ekranu.
U BTC sam usao jer je bila pozicija da je na dnu trokuta i to sam iskoristio, ako LTC padne dole prebacit cu se na njega, ali ovo sad u sredini ne kupujem niti me zanima, ili vrh ili dno. Izmedju mozda neki oversold bounce odigram, al i to ne bas.
Dok god je u trokutu i konsolidaciji pusti ga na miru, ako vec hoces, kupi na dnu trokuta i stavi stop loss ispod, kljuc ti je sada pratiti gdje ce cjena probiti, gore? dole? Onda ces dobiti signat koji ce potvrditi trend koji moze ici i do 10 tisuca gore/dole ugrubo, pa ako taj signal dobijes na vrijeme i tu udjes to moze biti dobra dugorocna pozicija za swing trade, ili sto ja volim, ukrcati se na dnu trokuta i od tamo do vrha i prije vrha prodam, pratim ako probije, kupim opet, ok ja tradeam non stop i unutra, ali puno manje nego inace i samo kad je nesto ovbious i onda cesto dobijem po nosu, jer je market ne likvidan, volumen je slab, a kitovi su gladni i onda se mozes slikat kad ti kit slozi trad od par stotina btc s jedne i s druge strane ako nisi shvatio koju igru igra, a to mozes jedino ako buljis u order book non stop ili ako si lucky. Ukratko za vecinu bi rekao, no trade zone dok se ne razvije situacija
za LTC isto vrijedi, pogledaj slike gore sto se tice trokuta i jednog i drugog. -
kruže glasine po twitteru da za ltc slijede neke dobre vijesti. da li je to implementacija privatnosti ili nešto drugo nije jasno.
u kombinaciji s gore navedenom TA čini se kao dobar short-mid term buy.
-
@cryptobegin
LTC je test net za btc
tamo se prvo plasira, jer je btc pre ozbiljan da bi se riskirao bug. MoguceMozes mi dati malo tih glasina da vidim sto kazu?
Buy the rumor, daj mi materijala :Djel snoor signatures?
-
carter thomas govori o tome u svom najnovijem videu. baci oko.
https://www.youtube.com/watch?v=y6zf6Il5JeI
On rijetko "pumpa" neke novčiće, ali kreće se u tim snobovskim krugovima i imao je dobrih savjeta prije (XZC dok je bio jako nisko, CVC, BCH prije flippeninga itd.)
-
@cryptobegin
E koje malverzacije dana, nenormalno.
Sutra se zatvaraju futures contracti, vidi se... -
Danas poslao pare na Coinbase sepa nalogom. Evo gledam sve krvari.
Pitam sa kada stižu novci jer je vrijeme za kupovanje. -
Doci ce taman kad se trziste oporavi :D
-
Ja sam isto slao putem SEPE novce na Coinbase i došli su mi za 2 dana na račun. Problem je što kod Coinbase omjeri sa USD i EUR baš ne štimaju (naravno na račun onoga koji kupuje) i tu oni dodatno zarade jer tečaj nije realan. Ja sam par puta provjeravao i uvijek se dosta popuši na tome. Naravno tu nisam računao još i njihove provizije tako da sam njih počeo izbjegavati.
-
Navodno 7+ dana
Preko kartice je instant ali je cini mi se 4% feea, no daju 10e kao bonusa , tako da razmisli maloNajbolje je sad cashom uc
edit: a i ovo sta gandalf kaze, izbit ce te tecaj (osim ako nemas u dolarima karticu) + minimalno par radnih dana i moguc oporavak trzista
-
-
Sta je ovo lik istetovira wallet?
Meni je isto u glavi istetovirat negdje di se ne vidi, adresu i BIP38 keyUgl sad treba pripremit taktiku kupnje fiatom ako opet zaroni, jer tada ce doc do 10 k mozda i ispod, iako se tolpo nadam da nece, da su veliki se istresli na 11 k
-
@katsu je rekao u Day trading:
Sta je ovo lik istetovira wallet?
Meni je isto u glavi istetovirat negdje di se ne vidi, adresu i BIP38 keyUgl sad treba pripremit taktiku kupnje fiatom ako opet zaroni, jer tada ce doc do 10 k mozda i ispod, iako se tolpo nadam da nece, da su veliki se istresli na 11 k
Moguće da je istetovirao adresu. Odeš za koji dan do McDonaldsa pa ga pitaš :)
Nemoj nešto tako radit. Ako se brineš da ćeš izgubit key, ugraviraj ga u par metalnih pločica i pohrani ih na par dislociranih lokacija.
-
Vrijeme je da se pocnu otvarati short pozicije.
-
Evo ona weekly RSI karta sto sam ranije postao
-
@jollyroger
Evo kitovi su se nakrcali i rekli dosta, nakupovali smo se.
https://www.zerohedge.com/news/2018-01-16/what-happens-bitcoin-next-here-goldmans-latest-outlook -
Ne znam niti sam gdje da ovo razmišljanje stavim pa eto završilo možda gdje i nije trebalo :)
Pratim neko vrijeme ove cikluse i ne znam da li je nekome palo na pamet ( ili da to prakticira) kad dolazi do ovakvih naglih padova prebacivati u tether?
Jer koliko sam vidio on drži stabilnost uglavnom cijelo vrijeme u ovakvim situacijama pa kao opcija "čuvanja" prilikom većih padova ne djeluje loše. Možda čak i bolje nego prebacivanje u fiat i onda vraćanje natrag.
Zanima me mišljenje iskusnijih lavova ovdje. -
Graf pokazuje da si u pravu.
Npr, BitConnect, u zadnjih 7 dana sa 331$ na 15 $.
Tether isto u 7 dana, sa 1.01$ n 1.02$. -
A razlika fiat tether u korist tethera je ?
Meni uzasno smrdi sve to skupa, a pogotovo kad vidis objave tethera da zapravo i to nije sluzbeno ka 1:1 poluga dolar - tether :oOn
Ocekivan krvav otpor na oko 10 k i sinoc ga se uspilo spasit, toliko jako se kupovalo da se stvarno ne sjecam kad je ovako dobro izgleda zeleni kandel u ovakvim situacijama
Uvatila me euforija jer sam bija uvjeren da je to to i da idemo up bar do 13-14 k pa da onda opet malo razmislimo. No evo opet smo sad na 10 200 i opet je obranjenjo, ali kako kaze struka svaki put je sve teze i teze obranit se. >lukavci kupuju sinoc na 10 200 i sad na 10 100, bas je ocito u ovom momentu da ide up , nadam se vise i jace nego sinoc..
Amatersko zapazanje moje, ostali? -
Moj plan je cekat oce se srusit support na 10200, pripremit artiljeriju i lagano pocet ulazit od 9500 pa na nize.
Iako opet ponovljan toplo se nadam da se nece probit 10 200 i da idemo up, pa nek mi bude skola za ubuduce, mlad sam uci se svaki dan :D -
Evo malo prognoze
Trazimo podrsku, gdje cemo zaustaviti ovu lavinu prodaja?
Pa moj guess bi bio MA 150 ili EMA 200 ( daily) skoro su ista linija, vec smo se odbijali od tu liniju u ovim flash crashevima. Ja ciljam tu kupiti sa svim sto mogu, moze mi netko posudit kolko god moze, vratim nakon bouncea lol
I usput ako se odbijemo tjedni RSI ce i dalje biti tocno na liniji koju sam prije nacrtao, imajte u vidu da se radi o tjednom indikatoru pa sve gore dole unutar tjedna je ok, dok god se zatvori na ovoj granici.
*EMA - eksponencijalni prosjek cijene
*MA prosjek cijene