Day trading
-
@jollyroger
Evo nas tu smo
Sta mislis da kad probijemo 9090 ne idemo nazad nego kao probili smo breakout i ukrcavas se? -
Ja sam malo prodao sada blizu 9090 cisto iz razloga sta je ovde i dalje jak otpor i sta mislim da idemo sada par stoja dole, rađe bi se ukrca na 8800 recimo ukoliko se tu pokaze jak otpor sta bi znacilo da opet napadamo i lako moguce prolazimo 9090
Ili recimo sad ne uspijemo sta ti to mjenja? Zapnemo 50 dolara ispod vrha -
@katsu
Ma ja sam unutra vec od prije 15m kad smo probili downtrend kanal na 5minuta, a posto je LTC taman zaustavio pump tocno kad se odbio od trendlinije sto sam imao od prije poslozio sam kockice i usao u BTC, jer je vjerovatno sad njegov red.
Volim kad se dogovore LTC BTC i ETH i idu fino po redu onda mogu skakat iz jednog u drugog i ne propustit nista hahahah -
I evo nas probismo ...
Ajmo sad bit skroz ludi i probit 9491 -
@katsu
Ja nebi izlazio, ovo je znak za breakout, prije bi uso nego izasao.
Al ok, gle, od opreznog igranja i uzimanja profita nitko nije osiromasio i dugorocno ako si discipliniran isplati se ne riskirat previse. Dat ce kripto prilika -
Malo me izbilo previse crnih misli i previse nekih iskusnjara koje su gurale taj negativni trend, i taman u tome svemu prestano probijat vrhove i krenemo put dole
Al neka nije mi zao, cash stoji i ceka, steta sta nije krenilo izlazenje od recimo kraja ovog sadasnjeg rasta pa do onih 12 k, ali nema veze :)
Neka casha na ovom ludom trzistu
Jbga i LTC sam z ranije proda, isa je jos u pump, al evo stalo je -
U prvih 17m 4h kandela volumen samo 40% manji nego cijeli prosli cetverosatni
Do koje cifre otpr smatras da pad cijene ne utjece sta smo probili 9090? Ili kao vise nebi smili ispod 9k aako se zeli potvrditi trend?
8880 cca? to je low proslog puta kada se napadalo 9100 -
@katsu
Ja sam LTC uhvatio na prvom breakoutu oko 160, malo kasnije dok sam se ulogiro itd, prodao sam oko 175, ovu jutros pumpu sam prespavo ko klada, al sam zato uso na BTC vlakic na vrijeme.
Uopce me ne tangira vise ako propustim nesto ili ako kasno udjem, dok god ja zaradjujem i ne gubim to je sve pobjeda.
Dobar trgovac se ne mjeri sa kolicinom koju zaradi nego sa kolicinom koju izgubi.
Cilj je postati robot kojem je svejedno dobio 50k ili izgubio 50k, jer uvijek zna sto radi i sve je kalkulirano unaprijed, risk 2 reward, stop loss, target itd itd -
@jollyroger je rekao u Day trading:
@katsu
Ja sam LTC uhvatio na prvom breakoutu oko 160, malo kasnije dok sam se ulogiro itd, prodao sam oko 175, ovu jutros pumpu sam prespavo ko klada, al sam zato uso na BTC vlakic na vrijeme.
Uopce me ne tangira vise ako propustim nesto ili ako kasno udjem, dok god ja zaradjujem i ne gubim to je sve pobjeda.
Dobar trgovac se ne mjeri sa kolicinom koju zaradi nego sa kolicinom koju izgubi.
Cilj je postati robot kojem je svejedno dobio 50k ili izgubio 50k, jer uvijek zna sto radi i sve je kalkulirano unaprijed, risk 2 reward, stop loss, target itd itdOsnovno pravilo trgovanja je nemoj izgubiti novac.
Ako zaradiš super, ako ne, opet super :)
-
Bit ce bolje
Prebrzo je raslo otkad sam uša, nisam se stiga ni naucit, a u onom ludilu na 20k vec sam se vidija na mjesecu...
Sad tocno znam vecinu gresaka zasto i kako su se dogodile, boli malo (trenutno iz ovog kuta) izac 15-ak% stacka izmedu 8.1-9.3 , al nece propast cash, neka stoji trebat ce, bit ce sada sansi za kupnju kad nekad klekne dole (moze i sa 30k na 22k), sad se vrzma oko MA150 vidjet cemo oce ga to bouncat put dole
BTW jel ima koji ok trejder coach? i koliko ekipa uzima?
Sad mi je cak i prisilna sansa da se jos vise uhvatim trejdanja :)Edit. daj nabacite neki clanak/video koji ce mi ok objasnit fibonacija, jbt ima milijon varijacija i jel po vama to bitan indikator?
-
S tin da ovo vjerujem nije jos skroz potvrdeno, mozda su medvjedi sakriveni iza kantuna
-
-
Sve je u perspektivi :)
-
Samo da zahvalim komentatorima za nesebični trud i objave ..lp
-
ADA i XEM jako blizu odlicne pozicijie za long !?
ADA cca 3700 ulazak
Xem se jos nisam dogovorija sam sa sobom, tepit 5000 za psiholosku ili lagano vec na 5800 uc pa viditInace njihov history mi je najluđi, a debeli sam hoDler od "davnih" dana
-
Sta se tice BTC-a, napravili smo higher high, dobro bi došlo rast do nekih 10 400 cca i onda novi otpor na 9500
-
i? di idemo? probijemo 11 100 ili se bouncamo dolje?
-
@karatas
Ja bi volio da daily chart napravi time-out, previse smo se izduzili, ne osjecam se ugodno kad otvaram poziciju.
Pito me netko da pogledam XVG i ICX chart, pogledam i kazem, oh ovo je odlicno, kupi, trebo bi i ja kupit.
I naravno ne kupim, nego flipam btc za sicu cijeli dan i danas vidim xvg i icx napravili sto sam i mislio lol
Meni treba asistent da me lupi po glavi sto sebe ne slusam -
@jollyroger je rekao u Day trading:
@karatas
Ja bi volio da daily chart napravi time-out, previse smo se izduzili, ne osjecam se ugodno kad otvaram poziciju.
Pito me netko da pogledam XVG i ICX chart, pogledam i kazem, oh ovo je odlicno, kupi, trebo bi i ja kupit.
I naravno ne kupim, nego flipam btc za sicu cijeli dan i danas vidim xvg i icx napravili sto sam i mislio lol
Meni treba asistent da me lupi po glavi sto sebe ne slusamja bih volio da btc stane oko 11k i onda da mi altovi polete, pa da ih malo prodam :))
-
Xem prva runda kupnje sad na 5400
Ada 3700 (iako je pala tokom dana na 3600), vidjet cemo oce li ko od ova 2 još dole