Day trading
-
Izgleda da ono jučer nije bilo dosta? Opet je krenuo....
-
koje stranice koristite za praćenje novih coina, pojavio se ovaj neki Mithril i pravi 160% porasta, da ga se kupilo prije par dana overkill love bi bilo
https://cryptorecorder.com/2018/04/07/mithril-mith-thrill-the-best-social-media-coin-to-buy-2018/
-
Upuceni trejderi, kako se vama cini ta situacija ? Jel se vratio optimizam u crypto? :) idemo li na 25k polako? Ili su sad svi pametniji pa ce biti fluktuacija velikih? Izgleda da su HODLeri nestali i sami trejderi su u igri, ili?
-
@slesh je rekao u Day trading:
koje stranice koristite za praćenje novih coina, pojavio se ovaj neki Mithril i pravi 160% porasta, da ga se kupilo prije par dana overkill love bi bilo
https://cryptorecorder.com/2018/04/07/mithril-mith-thrill-the-best-social-media-coin-to-buy-2018/
Slabo bilo kaj pratim. Coinmarketcap cisto za pracenje cijene tu i tamo...
-
@majorjs1 je rekao u Day trading:
Upuceni trejderi, kako se vama cini ta situacija ? Jel se vratio optimizam u crypto? :) idemo li na 25k polako? Ili su sad svi pametniji pa ce biti fluktuacija velikih? Izgleda da su HODLeri nestali i sami trejderi su u igri, ili?
https://trends.google.com/trends/explore?q=bitcoin
Ne izgleda kao neka navala novih korisnika.
-
RDD i Dogecoin, TRon...neka preporuka ja ih vrtim ovih dana stalno
-
Jel moguce trejdati u ovakvom razdoblju?
Kao da je netko ravnalom povuko crtu....
-
Kad je takva situacija onda ne trejdas i problem rijesen :slightly_smiling_face:
-
@stjepan
kad je btc sideways onda altovi imaju party, pa mozed to tradeat, a i ovo je 1minute chart, bilo je volatilnosti, samo u obliku velikih iznenadnih svijeca, al generalno altovi su hit u zadnje vrijeme. Iskreno, fale mi medonje, malo da opet snize cijenu :) -
Ja imam i altova, tako da paše kako god okreneš :)
-
@stjepan
samo da nije ncash ili verge :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: -
Ja usao u verge jutros :grinning_face_with_smiling_eyes:
Nego sta mislite o caci...hoce li se i na kojoj cifri odbiti prema dolje?
-
@jollyroger je rekao u Day trading:
@stjepan
samo da nije ncash ili verge :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:profit je profit. ja sam sinoc ponovo usao u ncash cim sam vidio objasnjenje fuda. nego, ovi randovi pumpovi jel prati to tko? idu u valovima dosta cesto pa se da uletit kratko. lik tweeta nakon sto je bot ekipa vec kupila tak da oprezno. danas u 10pm ide pbc
-
Ja se osobno držim podalje od tih pump-ova nakon što sam vidio kako funkcioniraju te telegram grupe. Samo 1% članova dobije podatak unaprijed, ostali dbiju sa zakašnjenjem, a ako nisi u grupi, imaš šanse kao odprilike glineni golub....
-
:smiling_face_with_open_mouth:
-
jebemu zaboravio sam jucerasnji aion call ovdje napisat. nadam se da je neko usao, mainnet u srijedu
-
@stjepan kolko ti znas python? botovi... za izlistavanje coinova na exch
-
Pa, počeo sam nešto raditi u njemu. Pračenje cijene na mjenjačnicama, neke akcijena bazi toga itd. Python sam gledao sa strane jako dugo, sada sam napokon malo zagrebao pod farbu.
-
cool javi da se bacimo u biznis. pnd grupa! hehe
-
Ova objava je obrisana!