Day trading
-
Napeto je ko u brijačnici a nigdi nikoga :o:
-
Svi napeto prate situaciju. Ide dole, kolko dole, gdje ce stati, grafovi su na ekranima, nema mjesta za forume, prate se crtice, gore, dolje, znoj, živci....a ja testiram lightning network :D
-
Ja sam išao radit provjeru portfelja što pišem u Blockfoliu s pravim stanjem na ledgeru,mjenjačnicama i walletu i ispalo je da imam 10% više btc-a nego sam to mislio. Odjednom više nisam u minusu u odnosu na jučer. Samo tako :)
-
k tome još sam danas pronašao 2 walleta sa kojih nisam claimo bcc i btg 😀
-
Uz sve ovo crvenilo skužim danas da još uvjek imam 5.5 puta više od početnog uloga (fiata). Ako gledam u btc isto nije loše.
-
Ma, sve ovo nema veze sa logikom. Unatoč svemu pratio sam taj ozlogašeni BitConnect. Kada je pao na 0.00050100 primjetim na Binanceu da ide u zeleno a sve ostalo se crveni. Pogledam graf i (ponavljam) sa 331$ pao na 6$. Reko neću propast ako ispušim 60$. I tako kupim ja 10 komada. Evo ga sada na 21 $. E sada se mislim prodati ili ne...
-
...prodao...
-
Evo kako je ovaj bounce izgledao
-
ma nista brate od MA 150
nije da se zalim -
@katsu
Da, steta, vise bi se pritiska otpustilo, ali sto ces, kad su bogati rekli vrijeme da se kupi nakon sto su zatvorili futures ugovore mozemo se samo prilagoditi.
Ja sam pop... na poslu gledam u bottom i hocu uc i pocnu mi sa svih strana telefni i glupi ljudi, mislim se AAAAA kosta me tisuce eura slusanje tvojih gluposti stfu!
Ispalio sam, dok sam se ukrcao vec smo bili na pola puta...nista cekam sad dobar refill. -
@total-beginners je rekao u Day trading:
Ma, sve ovo nema veze sa logikom. Unatoč svemu pratio sam taj ozlogašeni BitConnect. Kada je pao na 0.00050100 primjetim na Binanceu da ide u zeleno a sve ostalo se crveni. Pogledam graf i (ponavljam) sa 331$ pao na 6$. Reko neću propast ako ispušim 60$. I tako kupim ja 10 komada. Evo ga sada na 21 $. E sada se mislim prodati ili ne...
Kolega pobrkao si Bitcoin Cash s Bitconnectom.
BCash na Binance ima ticker BCC (kao i na Bittrexu), umjesto tickera BCH koji ima na ostalim burzama. :(BCC (Bitconnect) možeš kupit samo na njihovoj internoj burzi, te na HitBTC i CoinExchange.
No BCash košta oko 1750$ pa sam stvarno zbunjen što si ti kupio na Binance.
Žao mi je što ti to nije netko odmah ukazao :(
Drugo, ako je nešto Ponzi shema, onda u to ne ulažeš novac. Ne znam zašto bi poželio kupiti BitConnect i da mu opet cijena naraste na 331$. Smeće je smeće.
-
Sto ti sati i dani nespavanja urade i jos cekas da btc napravi dip da mozes spavat, pocnes vidit sablone u svemu :D
-
Valjda je ovdje najprikladnija tema...
https://ripplenews.tech/2018/01/17/us-rating-agency-will-issue-letter-grades-cryptocurrencies-next-week/
Igrokaz se nastavlja :)
Jer nisu dovoljni futures, ajmo napraviti i rejtinge :) -
Samo neka rejtaju. Za razliku od drugih stvari, ovdje moraju uložiti svoje pare za neki pravi utjecaj.
-
oni ne shvacaju da kripto investitori znaju vise od njih kao prvo, kao drugo ne shvacaju ih uopce kao eksperte koji bi njima trebali govoriti sto valja i sto ne valja i kao trece, zakasnili su, vise vrijedi onaj youtuber nego njihova agencija, uskoro ce ih pregaziti vlak, a nemogu nista.
-
@jollyroger je rekao u Day trading:
oni ne shvacaju da kripto investitori znaju vise od njih kao prvo, kao drugo ne shvacaju ih uopce kao eksperte koji bi njima trebali govoriti sto valja i sto ne valja i kao trece, zakasnili su, vise vrijedi onaj youtuber nego njihova agencija, uskoro ce ih pregaziti vlak, a nemogu nista.
uvijek se iznenadim kad vidim btc gold na popisu.
brijem da će ih btc private poslat u povijest. nudi sve što i oni + privatnost.no svejedno su dečki iz kineskog podruma obrnuli dobru lovicu.
-
Evo kako je day tradeat u ovim uvjetima lol
Zato je risk management, stop loss, disiplina i najvaznije, briga o sebi na duhovnoj i fizickoj razini uvjet bez kojeg nema uspjeha u ovome. Evo ne znam jel tuzno ili malo smjesno
https://amp.businessinsider.com/cryptocurrency-traders-in-korea-react-to-bitcoin-bloodbath-2018-1 -
strašno....
-
@stjepan
Ovo trziste je dizajnirano tako da otrese spekulatore i prebaci vrijednost u one koji stvarno vjeruju u tehnologiju. Traderi koji su iznimno oprezni i skromni mozda imaju sanse nesto s vrha maznut ko galeb sto mazne neku ribicu iz mora, al daleko je on od plivanja kao sto kit pliva, a ako pokusa dogodi mu se ko ovima gore.
Iskreno, ja bi svima preporucio prije da holdaju i da akumuliraju, ja tradeam, jer mi je to zanimljivo, ucim neki skill koji se uvijek moze primjeniti i omogucuje financijsku slobodu makar bio i deda od 90 godina u mirovini, ali sto se kriptoa tice, fino odredis svaki mjesec cu staviti 10% place u kripto i drzis se toga, pa nekad ce cijena biti 20000, nekad ce biti 5000, ti samo guras svoj plan i na kraju si kupovao po prosjeku bez da su te opekli veliki skokovi gore-dole. -
Naravno tu misliš na bitcoin