Day trading
-
Kad već crtkaramo :)
Prošli tjedan sam fulao nagib, da vidimo što će biti ovaj tjedan.
Postoji šansa i da se probijemo gore ako je istinita teza da se sve ovo događa zbog CME Futuresa. Ističu danas.
-
Dali su informacije vezane uz CME Futures-e javne tj. dali se moze vidjeti na koje cifre se ekipa kladila bas kao sto s emogu vidjeti buy i sell orderi na BTC burzama?
Ja tamo gledam neke od tabova i cini mi se kao da je sve postavljeno do 10300 ili tako negdje, al nisam siguran dali gledam dobre brojke.
Pod "tamo gledam" mislim na ovaj link i na tabove unutar tog linka: http://www.cmegroup.com/trading/equity-index/us-index/bitcoin.html -
@stjepan
klikni na chart i otvorit ce ti se tradingview i mozes vidjeti malo bolje. -
Niš ja tu ne kužim...kak to ide u minus pobogu?!
-
@stjepan
lol koja svjeca
Ma futuresi su nebitni po mom misljenju, ali kako ovaj market ima hrpu conspiracy fanatika koji nemaju pojma kako stvarna trzista funkcioniraju onda oni naprave ili paniku ili priceaju unaprijed neke svoje ideje, pa ispada da futuresi nesto rade, a u biti ljudi koji misle da nesto rade.
Evo danas su svi kupovali BTC misleci da ce nesto biti. -
Al ja i dalje ne kuzim....kako moze taj graf prikazivati minus?!
-
opet sam se popodne poigrao s venom. pola sata, fini profit. hehe.
-
@exxo
s čime?? -
Vechain. Mene je doslovno dignuo iz pepela
-
@jollyroger hvala Lp
-
To sto smo probil 4h downtrend liniju nakon 20 uzastopnih dana mi je jos najjaci bullish signal so smo imali odavno.
@stjepan glitch u aplikaciji
ako pogledas na manji time frame nema toga -
@jollyroger
Bilo bi super da se iskopamo iz ovog kanala. Dok to nije slučaj i dalje se bojim da ćemo dolje. -
@cryptobegin
Sa RSI daily i 4h prema gore i razbili downtrend, moguce, vrlo lako, plus duplo vise je long pozicija na CME futuresima nego short, pa valjda se pametnije glave klade na to...
Ok bi bilo i da idemo dole, ja sam se nadao da cu jeftinije proci.
Iako ovi elliott wave teoreticari upravo taj kanal koriste i projiciraju tamo dole tipa 8k
we shall see....8k bi mi bilo draze -
@jollyroger je rekao u Day trading:
@cryptobegin
Sa RSI daily i 4h prema gore i razbili downtrend, moguce, vrlo lako, plus duplo vise je long pozicija na CME futuresima nego short, pa valjda se pametnije glave klade na to...
Ok bi bilo i da idemo dole, ja sam se nadao da cu jeftinije proci.
Iako ovi elliott wave teoreticari upravo taj kanal koriste i projiciraju tamo dole tipa 8k
we shall see....8k bi mi bilo drazema kad svi prčaju o 8k nećemo tamo doći. 9k je ok, tone vays kaže da nema double bottom. dakle 8900$ i svi sretni :)
ili idemo odmah na mjesec i opet svi sretni. nema volumena. to je problem.
-
@cryptobegin
Mislim da puno novca sjedi na klupi jos uvjek -
I evo ga opet u ponoru, blizu 135 MA i jeeee evo veselim se super sansa za dokup po 2666 put ovaj misec, i onda krunicu u ruke oce li se vratit oko 100, pa panican sell ako dode do tu jer sanse da se probije up jace su ocito nikakve
Samo jos fali da ga i eteherum stigne ovih dana po mcapu, ma moze i ripple, pa i bch, odlican je top 4....
Ufff pocinju se zivci gubit nije dobro -
-
I evo ga, 135
Jolly jesi? -
@cryptobegin
Teoretski nije to toliko lose, cisti se BTC od govana, a i mozda bolje sada nego kasnije. Nadam se da nece puno negativno utjecat na cijenu -
@cryptobegin je rekao u Day trading:
Nije dobro :(
Kaj ovo ustvari znači? Nekaj vezano uz tether (alt) ?