Day trading
-
Ja sam usao na ovom low-u i necu flipat, ovo mi je duza pozicija, poprilicno sam zadovoljan sa ovim bounceom. Ovo ce drzati neko vrijeme, mozda cak i bude the bounce. Samo sto sam poceo radit, koristim ETH, vise raste.
-
I evo MA 200
Pojedena kupnja lagano i brzo
jao jao -
MA 200 je zadnji put bija probiven na cijeni od 600 dolara, bar sta ja vidim i jako brzo se odbija od MA200
Kakva su ocekivanja?
Motaju li se crni scenariji po glavi? -
Ja se jos ne brinem. Prezivio sam 2014. (pad sa 1200 na 250) pa mi ovo jos izgleda dobro :) Mozda nije objektivno, mozda cu najebat zbog toga, ali "gut feeling" mi govori da ce se oporaviti. A kako ne trejdam i nisam usao u sve prije par mjeseci, tako mogu normalno spavati bez brige.
-
Ae jos neko vrime se moze pozitivno razmisljat i mirnije spavat
Al nije ugodno u PM
Evo taj cuveni MA200 (crvena linija)
No otpori bivaju pojedeni jako lagano, bar sta meni izgleda, svaki okrogli broj ima ok otpor, no samo tone i tone
Puno pozitive bi sad da veliki bounce od ove crvene linije -
O jbt brzih 300+ i opet borba na liniji
go go go go
mozemo mi to -
550+
Ajmo zelenohttps://www.youtube.com/watch?v=Wb0Jmy-JYbA&list=RDWb0Jmy-JYbA&t=5
-
+900
u 20 min cca, ajmo sad nedaj ispodvec smo probili volumen od jucer , jebena igra
-
Dali se radi da su otpori "pojedeni" ili se otpr "mice" prema dole?
Se uopce moze znati taj podatak? -
@katsu je rekao u Day trading:
MA 200 je zadnji put bija probiven na cijeni od 600 dolara, bar sta ja vidim i jako brzo se odbija od MA200
Kakva su ocekivanja?
Motaju li se crni scenariji po glavi?Ja gledam 200 EMA jer malo više važnosti pridaje zadnjim svijećama.
Njega smo prošli odavno. Sad smo prošišali i liniju silaznog trenda, dakle padamo još brže nego inače.
RSI je oversold na dnevnom, a i ispod 50 je na tjednom grafu.
Medo vlada, panike nema. Ništa što nije već viđeno.
Zato oni što kažu da sam bar kupio na 1000$ nisu svjesni da bi možda prodali kad je palo na 250$ i pobjegli glavom bez obzira.
I eto dok sam to napisao poraslo 1000$. LOL #Crypto
-
BRŽE PIŠI!!
-
Ma to su moji termini
pa recimo na 8000 je bilo 200 BTC-a za kupnju, pa na 7992 jos 100 BTC-a itd, nije to baš malo, a pojedeni su, odnosno jako brzo je to obavljenjo, nasli su sellere i cijena je nastavila put dole, evo do 7625, recimo na 7700 sam vidija cca 300 BTCa ono u par dolara gore dole
A otpr se mice prema dole jer nisu uspili zasutavit pad na 8000, pa se spusta novi otpor novih par sto komada na 7700Evo nas, 1000 skoro u po ure cca
-
Ma da, kuzis al bilo bi lijepo znati sto se ustvari desava sa otporima (siguran sam da negdje i postoji ta informacija). Ako je recimo 8k otpor 100BTC-a koliko se tog BTC-a ustvari prodalo, prije nego sto je ostatak ljudi pomaknuo to prema dolje. 1? 10? 50? Kiuzis kaj me ustvari zanima....dali se radi o probijanju napadaca ili povlacenju branitelja ako se smijem tako izraziti :)
-
Pa vidis po volumenu, odnosno po obavljenim trejdovima
Bar ono sta ja pratim ne povlaci se, ono branimo se tu i nadamo se da ce se rjesit 50-60% naseg otpora i idemo onda put gore jer je veca potraznja od ponude na toj cijeni
Ponavljam po 12-i put sve je ovo moje amatersko zapazanje
Po meni radi se o probijanju napadaca, hladno smo uzeli vasih 200 komada i idemo još nižeOpet cu se ponovit, cisto amatersko zapazanje i taj dio sell/buy order book, volumen mi nekako najteze ide, mada iskreno nisam se 100% uvatija trejdanja, jer ono nije bas glava trenutno na mistu.
Puno lakse je popalit masu indikatora, par chartova i citat objesnjanja indikatora, gledat u history itd
U ovom padanju sam dosta tih bounceva osjetija, ne radim sa lovom ,neda mi se jos sad u ova vremena i to, ali jebeno dobra škola i jedva cekam neki oporavak i onda lagano krenit cokat po par % -
Savjet - nemoj gledati situaciju na Bitstampu već se presli na Tradingview. Imaš tamo i volumen i order book i indikatore.
-
Tradingview agrigira podatke sa više burzi?
-
@cryptobegin
Da da znam, ali na treadview ako nisi regan ne pusta mislin priko 4 indikatora, a ja nikako da se organiziram malo
Mislin kupija novi comp oko Bozica eno ga jos stoji, nisam ga ni upalija, jer nikako da obavin sve sta iman obavit na compu koji je nov i nije jos taka internet
Nebi bilo loše da se i tema cold walleta obradi
Sta mi je sad najbolje?
Napravit par paper walleta i skinit instalacijske setupe alt walleta pa ih instalat offline i generirat seed offline
ili da buden totalno lud kupin neki najjeftini laptop obavim sve i zabijem ga u zid na nekom padu btca
Iman trezore, nano s, cak sam i BTC core skinija, ali ono nikad dosta sigurnosti -
Dakle kakva je situacija?? Ocemo probit pa past ispod 8 ?? Chart neki?
-
nano (xrb) krece na binance
-
Koji dan danas WOOOHOOOOOOO
Nemoze bolje!
hahaha party time