Day trading
-
Da, nije doslo do 7500 gdje je u niskom startu cekalo 300-injak BTC-a (Bitstamp), ali nebi reka da se hladno probiva 7600, jebena je bitka
-
trebao bih bitstamp gledati. tamo se vjerojatno vise trguje BTC-FIAT-BTC.
-
Mislim da ti je Bittrex krivo mjesto za gledanje. Gledaj burze koje najviše trguju sa parom BTC-USD. Bitfinex, OKEx, Binance itd.
-
Evo ga krenilo odbijanje...
ajmo sad malo ozbiljnije -
ja sam totalni amater, no ne vidim onu agresivnost koja se dogadjala prije velikog i naglog rasta. vjerujem da nece biti tako naglih skokova i da ce stvar ici puno polaganijim tempom. takodjer, dosta se toga ceka -> kraj kineske nove godine, odluke raznih vlada oko regulacije trzista... mislim da cemo jos malo cekati na pravi oporavak. a i velikim igracima jako lijepo ide uzimanje btc-a po jeftinoj cijeni od prestrasenih ulagaca :(
-
da, sutra nakon sec objava cemo vidjeti smjer dalje.
-
@exxo pa iskreno vjerujem da cemo to cak vidjeti i prije. ako veliki igraci drmaju trzistem, onda ce oni prije svih znati sto ce biti u izvjestaju i prema tome jos dodatno potresti situaciju :)))
-
evo probio 7500 na bitstampu...
-
potop. Sada ga čekamo doli na 6000.
-
-
žestoka rasprodaja
-
Iskreno, mene veseli ovo :)
Nadam se da će se konačno raščistiti sustav od kriptosmeća i da će ostati samo ono što valja. -
I ja bi bio vesel da imam $$$ za dokupiti. Ovako samo gledam sastrane i pokušavam ljudima objasniti kako ovo nije prvi puta da se dešava takva stvar.
-
Mislim da nije kao proslih par puta :)
Ali, dobro, bumo vidli...veselo bu kaj bu na financijskim trzistima kada se danas otvori NYSE :D -
Mene sve to podsjeća na siječanj 2014.
-
Mene više podsjeća na ožujak 2000. :)
EDIT: Ali mislim da će biti najgori slom ikad....nadam se da sam u krivu. -
Ima li to kakve posljedice zbog kraha (navodno privremenog a mozda i ne) americke burze? Pala je nekih 5% pa kazu ako bude i u narednim danima tako onda nije privremeno i vrlo je vjerojatna slj kriza.. s njom naravno potonule su reciprocno sve ostale svjetske burze.
- Ako se danas/sutra ne oporavi nastupa kriza i ljudi ce krenut u "safe heaven" srebro zlato i ... bitcoin? S druge strane analiticari kazu da je to i nastalo zbog bitcoina.. ali sumnjam da nekih parsto miljrd moze potrest financijski svijet.
Ugl ako se netko razumije u ovu situaciju volio bi neko pojasnjenje, moguce scenarije? Mozda btc ode jako jaako dole.. (a ja nisam stavio stop loos.. )
- Ako se danas/sutra ne oporavi nastupa kriza i ljudi ce krenut u "safe heaven" srebro zlato i ... bitcoin? S druge strane analiticari kazu da je to i nastalo zbog bitcoina.. ali sumnjam da nekih parsto miljrd moze potrest financijski svijet.
-
https://www.advance.hr/vijesti/analiza-povijesnog-pada-na-americkim-burzama-stizu-li-ponovno-crni-dani-sto-su-to-dow-jones-bodovi-zasto-pada-i-bitcoin-i-sto-je-o-svemu-imao-za-reci-karl-marx/
Evo di sam o tome procita a nesto i sa drugih web stranica. -
Ovo nije ni blizu kraha :) 5% je ništa, čekaj da se strovali za pola :)
Vrijeme je da svi baloni puknu, pa tako i ovaj...nažalost, 90% ljudi ne misli kao ja :)
Scenarija ima svakakvih i niti jedan nije lijep :) -
@majorjs1 je rekao u Day trading:
Ima li to kakve posljedice zbog kraha (navodno privremenog a mozda i ne) americke burze? Pala je nekih 5% pa kazu ako bude i u narednim danima tako onda nije privremeno i vrlo je vjerojatna slj kriza.. s njom naravno potonule su reciprocno sve ostale svjetske burze.
Ugl ako se netko razumije u ovu situaciju volio bi neko pojasnjenje, moguce scenarije? Mozda btc ode jako jaako dole.. (a ja nisam stavio stop loos.. )
Ma naši analitičari su smiješni. Market cap cijelog kripta je jako jako mali u odnosu na sva ostala tržišta. To da je kripto uzrokovao pad je velika glupost.
Nakon velikog rasta uvijek dolazi pad. Sve je bilo u velikom bull runu i sad je moguće da je tome došao kraj. Bude se vidjelo u idućim tjednima. Tamo se sve kreće puno sporije nego u kriptu.
Ako će ljudi gledat na BTC kao na digitalno zlato, onda će mu cijena rasti.
Ako će ga gledat samo kao špekulaciju onda neće. Jednostavno. - Ako se danas/sutra ne oporavi nastupa kriza i ljudi ce krenut u "safe heaven" srebro zlato i ... bitcoin? S druge strane analiticari kazu da je to i nastalo zbog bitcoina.. ali sumnjam da nekih parsto miljrd moze potrest financijski svijet.